Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο

“Δίκη” στον ΣΚΑΪ : “Ο Σάββας κατέθεσε για εκβιασμό από Σαρρή!”

savvas-01Μια σοβαρότητα καταγγελία για εκβίαση έκανε στην εκπομπή “ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ” ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ και πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χρήστος Σάββας.

Συγκεκριμένα ο κ. Σάββας, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή, υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ του ζήτησε να αλλάξει την κατάθεση που έδωσε στον εισαγγελέα για την υπόθεση των “στημένων πινάκων” διαιτησίας, που βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και για την οποία ως ύποπτος έχει κληθεί να καταθέσει και ο κ. Σαρρής!

Μάλιστα, ο κ. Σάββας είπε ότι ο Σαρρής του ζήτησε να πει ότι όταν έδινε την κατάθεση δεν ήταν σε καλή κατάσταση και με αυτό το πρόσχημα να ανασκευάσει. Σε ερώτηση του παρουσιαστή της εκπομπής ο Χρήστος Σάββας είπε ότι αυτά τα έχει καταθέσει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Επίσης, ο Σάββας κατήγγειλε ότι ο Σαρρής απευθύνθηκε σε μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κοζάνης, ζητώντας την ανατροπή του ιδίου από την προεδρία της Ένωσης, ενώ με αφορμή την κατάθεση του στον εισαγγελέα υπήρξαν ως αντίποινα αποκλεισμοί διαιτητών της ΕΠΣ Κοζάνης και αποκλεισμός από οποιαδήποτε οικονομική ενίσχυση, πλην της κρατικής.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected