Κατηγορίες
Football League

Δόξα Δράμας – Πληρώθηκαν τον…Νοέμβριο!

doxaEmporiko_610x400Κάποια χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, κάλυψαν μέρος των οφειλομένων προς τους ποδοσφαιριστές. Δεν ανταποκρίνεται ο κόσμος στα καλέσματα…

Κάποια χρήματα που μπήκαν στο ταμείο της Δόξας Δράμας, προερχόμενα από την διοργανώτρια αρχή, περίπου 9.800 ευρώ, ήταν η αιτία να γίνουν πληρωμές των παικτών. Οι ποδοσφαιριστές εξοφλήθηκαν τον… Νοέμβριο. Στην ουσία πρόκειται για μια μικρή οικονομική ανάσα, καθώς το πρόβλημα ρευστότητας της ΠΑΕ έχει διογκωθεί αρκετά.

Παράλληλα, το κάλεσμα του κόσμου από τους διοικούντες, για δεύτερη συνεχόμενη φορά… δεν βρήκε ανταπόκριση. Οι Δραμινοί φίλαθλοι έλειψαν από την θέση τους αυτή την δύσκολη ώρα, καθώς την Κυριακή βρέθηκαν περίπου 800 φίλαθλοι στις κερκίδες. Κόπηκαν 424 εισιτήρια και εισπράχτηκαν περίπου 3.100 ευρώ. Από αυτά, τα 2.400 ήταν το εξοδολόγιο της διαιτησίας και τα υπόλοιπα ίσα που κάλυψαν μέρος των άλλων εξόδων.

Έτσι και μπροστά στον κίνδυνο να μην γίνουν πληρωμές τα περίπου 10.000 ήταν πραγματικά καλοδεχούμενα. Ωστόσο και προκειμένου να επισπευθεί η όποια νέα εισροή χρημάτων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Δαϊλάκης, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει κάθε δυνατή προσπάθεια προς όφελος της ομάδας. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται μέσα στην ατζέντα είναι και το θέμα της ιδιοκτησίας του μετοχικού κεφαλαίου

Απουσίες στην ατζέντα Κουδούνη

Αγωνιστικά, υπάρχουν κάποια νέα προβλήματα που προέκυψαν από το τελευταίο παιχνίδι. Ο σκόρερ των δύο τερμάτων, Δημήτρης Διαμαντόπουλος παραπονέθηκε για κάποιες ενοχλήσεις στην μέση και πιθανότατα να υποβληθεί στις σχετικές εξετάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντώνη Νατσούρα που ένιωσε ενοχλήσεις την περασμένη Κυριακή στον αγώνα και για τον λόγο αυτό αλλάχτηκε στο ξεκίνημα του δεύτερου σαρανταπεντάλεπτου. Μαζί με τον Ετόφ, δεν συμμετείχε και ο Βλασόπουλος, ενώ στα προβλήματα προστίθεται και η υποχρεωτική απουσία του Θεοδωρέλη λόγω καρτών.

*mikrilga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected