Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕΚ – “Μπλέξιμο” με την απόφαση!

pegasus_LARGE_t_1041_10936285_type11291Αστάθμητους κινδύνους και πολύ σοβαρές συνέπειες δημιουργεί για το μέλλον της ΑΕΚ και την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας, η χθεσινή δικαστική απόφαση που θέτει προσωρινό φραγμό στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ.

Η διαδικασία έχει κινηθεί εδώ και μήνες από τον νομικό, Χάρη Οικονομόπουλο, ο οποίος ζητά να διακοπεί η εκκαθάριση της εταιρείας ωσότου τελεσιδικήσει η υπόθεση Ψωμιάδη (κάτι που αναφέρει μεταξύ άλλων και στη χθεσινή δήλωσή του).

Εν όψει της εκδίκασης της κύριας αγωγής που έχει καταθέσει ο κ. Οικονομόπουλος (και αναμένεται να τεθεί στο ακροατήριο στις 28 Μαρτίου), πέτυχε χθες την προσωρινή αναστολή της διαδικασίας που έχει μπει η ΠΑΕ και φαινόταν να οδεύει προς ολοκλήρωση.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να προχωρήσει στη διάλυσή της, την απαλλαγή από τα χρέη και όσα συνέβησαν από το περασμένο καλοκαίρι και θέτει σε κίνδυνο όλο το οικοδόμημα που έχει στηθεί.

Στην ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι από την εξέλιξη και θεωρούν πως πρόκειται για μια προσωπική υπόθεση του Οικονομόπουλου, ο οποίος ρισκάρει με το μέλλον του συλλόγου κυνηγώντας την υπόθεση Ψωμιάδη.

Στην ΑΕΚ είναι αναγκασμένοι να περιμένουν την εκδίκαση της κύριας υπόθεσης στα τέλη του μήνα και ελπίζουν πως οι μέρες που θα μεσολαβήσουν θα μπορέσουν να πείσουν τον κ. Οικονομόπουλο να μην τραβήξει άλλο τη διαδικασία.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected