Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Super League 1

Χατζάρας στο Metropolis : «Πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα ο Άρης»

16_168Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Γιώργος Χατζάρας και αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Βαθμολογικά παίζουν ο δεύτερος με τον τελευταίο, ωστόσο, ένα ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ σε όποια κατάσταση και αν είναι οι δύο αντίπαλοι πρόκειται για μια γιορτή της Θεσσαλονίκης. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά, με τον ΠΑΟΚ να είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο Άρης δεν μπορεί να πάει πιο κάτω από αυτό που δείχνει. Ο Άρης είναι στο ναδίρ αγωνιστικά. Σε αυτά τα έξι παιχνίδια νομίζω ότι δεν μπορεί να δείξει κάτι διαφορετικό, από αυτά που μας έδειξε στο πρωτάθλημα ως τώρα».

Για τις πιθανότητες του Άρη να σωθεί: «Θεωρητικά υπάρχουν πιθανότητες, αλλά ρεαλιστικά πολύ δύσκολα μπορεί να τα καταφέρει. Για μένα, αυτό που προέχει για τον Άρη είναι η επόμενη μέρα. Ο Άρης έχει μικρύνει σαν σωματείο. Έπρεπε να προβλέψουν αυτοί που ασχολήθηκαν διοικητικά με τον σύλλογο να μην φτάσει ο Άρης σε αυτό το επίπεδο οικονομικά».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι μια υπερβολή αυτό που γίνεται με τον ΠΑΟΚ. Επειδή κέρδισε τον Ολυμπιακό δεν σημαίνει ότι είναι όλα καλά. Ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγάλη αγωνιστική διάθεση κόντρα σε έναν Ολυμπιακό που το μυαλό του το είχε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε μια δίκαιη νίκη. Μέχρι εκεί, όμως».

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected