
«Σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό πήραμε σημαντικές αποφάσεις για τη στήριξη της οικογένειας, με το οικογενειακό επίδομα που δίνεται, και προχωράμε στη διασφάλισή του ώστε να δοθεί νωρίτερα» δήλωσε ο κ. Βρούτσης.
Για το θέμα, δήλωση έκανε και ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο οποίος ανέφερε ότι με τον νέο θεσμό του οικογενειακού επιδόματος, ενισχύονται περίπου 700.000 οικογένειες, πιο αδύναμες οικονομικά και μάλιστα από το πρώτο παιδί.
Η καταβολή του, είπε, θα γίνεται ανά τρίμηνο. «Μέσα στον Απρίλιο θα γίνει η πρώτη καταβολή και με υποβολή φορολογικής δήλωσης θα γίνει ο συμψηφισμός. Έτσι ανά τρίμηνο θα έχουμε καταβολή όλων των επιδομάτων» σημείωσε ο κ. Κεγκέρογλου.
Αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο Γιάννης Βρούτσης μετέβη στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να έχει συνάντηση με τον υπουργό Γιάννη Στουρνάρα.
*ethnos.gr






