Κατηγορίες
Football League

Football League – Χανιά για…φίλημα!

ÃËÕÖÁÄÁ - ×ÁÍÉÁ (FOOTBALL LEAGUE 2013-2014)Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου αυτό που μετρά είναι η ουσία και για τα Χανιά η νίκη με το φτωχό 1-0 στην Καισαριανή επί της Γλυφάδας είναι «χρυσάφι». Η ομάδα της Κρήτης με το γκολ του Μαραγκουδάκη από το 34′ πήρε αυτό που ήθελε, τους τρεις βαθμούς που τη στέλνουν στη 2η θέση του 1ου ομίλου και πλέον περιμένει τα παιχνίδια της Κυριακής (16/3).

Στο άλλο σημερινό ματς του 1ου ομίλου ο Αχαρναϊκός κέρδισε εντός έδρας την Παναχαϊκή 2-0, την ξεπέρασε στη βαθμολογία κι έπιασε την Καλλιθέα στην 6η θέση.

Τα στοιχεία των αγώνων

Αχαρναϊκός-Παναχαϊκή 2-0 (31′ Αθανασόπουλος,79′ Γουέλκαμ)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γ. Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Παραράς, Νιάρος, Προβατίδης (13′ Αθανασόπουλος), Λιαπάκης, Ντάλλας, Γουέλκαμ, Νεόφυτος (90′ Παπαδόπουλος), Ντε Πάουλα (54′ Καλογερόπουλος), Ιορδανίδης
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Η. Φυντάνης): Παπαδόπουλος, Πάτο, Φούφουλας, Σπίνουλας, Κωστόπουλος, Χιντζίδης, Βιγιαφάνε (57′ Αποστολόπουλος), Βαγγελόπουλος, Κιάσσος (67′ Λίτσης), Μπαλού, Ντα Κόστα

Γλυφάδα – Χανιά 0-1 (34′ Μαραγκουδάκης)

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κ. Μίχας): Πασάι, Κόκκαλης, Μαρκάκης, Ζώνας, Τσακύρης, Μουστάκης, Χριστόπουλος, Δημακάκος, Νίκου, Δωροβίνης (64′ Ραχήμ), Ταμπάκης.

ΧΑΝΙΑ (Μ. Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Καμπλιώνης, Μανωλάς, Χατζηησαΐας, Παπατζίκος, Σκάρος (63′ Πυθαρούλης), Πότσι, Πάγκαλος, Λουκίνας, Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected