Super League 1

Super League – Σκαρφάλωσε στην 6η θέση!

1c4c3dc2900d19039d6cc56fef9022de_LΟ ΟΦΗ με δύο γκολ του Παπάζογλου επιβλήθηκε του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 και σκαρφάλωσε στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Έμεινε στα χαμηλά η “ελαφρά ταξιαρχία” που προβλημάτισε με την απόδοσή της.

Πολύ κακό ήταν το θέαμα στο πρώτο ημίχρονο το οποίο είχε ελάχιστες φάσεις, όλες σχεδόν για τους γηπεδούχους. Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ καλύτερα, δημιούργησε ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά αλλά στη συνέχεια είδε τον Απόλλωνα να ισορροπεί το παιχνίδι.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 7′ με τον Ζε Εντουάρντο να παίρνει την κεφαλιά και να μη σημαδεύει σωστά. Άστοχος και ο Παπάζογλου, το σουτ του οποίου πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα στο 15′. Η απάντηση ήρθε δύο λεπτά μετά από τον Πετρόπουλο, το σουτ του οποίου έφυγε επίσης άουτ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 28′ για τους γηπεδούχους. Ο Μιλιάζες δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, ο Τζόρβας έπεσε σωστά στη γωνία του και πραγματοποίησε μία πολύ καλή επέμβαση αφού η μπάλα είχε σκάσει ακριβώς μπροστά του. Σταδιακά ο Απόλλων ισορρόπησε και πάγωσε το παιχνίδι, το οποίο δεν είχε φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Αποφασισμένος φάνηκε να μπαίνει στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων, ο οποίος στο 46′ απείλησε με τον Μίνγκα, το γκολ του οποίου ακυρώθηκε. Τρία λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης δοκίμασε ένα σουτ, το οποίο πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Φερνάντες. Ωστόσο, στην επόμενη φάση ο ΟΦΗ έκοψε τα φτερά των φιλοξενούμενων. Ο Παπάζογλου κέρδισε κατά κράτος τον Σέντερμπεργκ και από δύσκολη γωνία νίκησε τον Τζόρβα ανοίγοντας το σκορ.

Μετά από αυτή τη φάση γηπεδούχοι πήραν και πάλι τα ηνία του αγώνα και δε δέχτηκαν ευκαιρίες. Στο 59′ ο Κουτσιανικούλης κινήθηκε ανενόχλητος εκτός περιοχής, έκανε και το σουτ, αλλά ο Τζόρβας δεν ανησύχησε. Ένα σουτ του Μίνγκα που μπλόκαρε εύκολα ο Φερνάντες ήταν ό,τι είχε να επιδείξει στη συνέχεια ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος δεν απείλησε καθόλου στη συνέχεια.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν πολύ προκειμένου να ισοφαρίσουν και ο ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα κενά που δημιουργήθηκαν. Στο 86′ το σουτ του Ζε Εντουάρντο έφυγε άουτ, αλλά τρία λεπτά μετά ο Παπάζογλου έστειλε ξανά την μπάλα στα δίχτυα. Ο 28χρονος έκανε πολύ ωραία ενέργεια και με σουτ εκτός περιοχής νίκησε ξανά τον Τζόρβα κλειδώνοντας παράλληλα τη νίκη για τους Κρητικούς.

ΟΦΗ : Φερνάντες, Στάθης, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Ντουντού, Ζε Εντουάρντο, Μπανούσης (46′ Κουτσιανικούλης), Περογαμβράκης, Παπάζογλου

Απόλλων Σμύρνης : Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Δεληζήσης, Σέντερμπεργκ, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Κόρμπος, Μίνγκας, Άμπροουζ (56′ Ντάλμπεργκ), Λουσέρο (65′ Γκουέλα), Πετρόπουλος

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected