Κατηγορίες
Α-Β-Γ Εθνική

Καβάλα ’86 – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 0-7

Νικήτρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, για τη 11η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με το επιβλητικό σκορ 0-7 , με την αντίστοιχη ομάδα Καβάλα ‘86, στο Δημοτικό Στάδιο Κωτσάλου στην Καβάλα.

Οι παίκτριες του Λάζαρου Παπαδόπουλου είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να πετύχουν αυτή τη μεγάλη νίκη. Η ανωτερότητα του Αγροτικού Αστέρα, άρχισε από τα πρώτα λεπτά, με πολύ καλή στιγμή της Σπυριδωνίδου με δυο πολύ καλά σουτ στο 16′  και στο 20′ να περνάνε δίπλα από το δοκάρι. Στη συνέχεια η Κιουτάχιαλη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με απευθείας φάουλ  στο 24′ και η Ντούσκα στο 30′ σουτάρει λίγο άουτ. Στο 40′ η Λαμπάνη κλώτσησε εκτός φάσης την Φέιμ με αποτέλεσμα οι δυο παίκτριες να έρθουν στα χέρια και να αντικρίσουν την κόκκινη κάρτα.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Κωνσταντινίδου με σουτ μέσα στην περιοχή πλάσαρε την Ζλητίδου και άνοιξε το σκορ αποβάλλοντας το άγχος των παικτριών του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Αγροτικός Αστέρας κερδίζει κόρνερ και στο 42′ η Σπυριδωνίδου μετά από σωρεία χαμένων  ευκαιριών πετυχαίνει το γκολ της χρονιάς, με ανάποδο ψαλίδι μέσα στην περιοχή από την εκτέλεση κόρνερ της Μουρατίδου. Στο 45′ η Σπυριδωνίδου διπλασιάζει τα τέρματα της με όμορφο πλασέ μέσα στην περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά με ανάλογη απόδοση και οι παίκτριες του Αγροτικού Αστέρα πέτυχαν άλλα 4 τέρματα με τις  Σπυριδωνίδου  στο 50′ και 65′ και την Παπαδοπούλου στο 90′ και 90’+, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου. Αξίζει να σημειωθεί η επιτυχία των δυο τελευταίων τερμάτων τις αναμέτρησης, διότι από το 85′ ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε με 9 παίκτριες, λόγω τραυματισμού της Σπυριδωνίδου και ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές της ομάδας.

Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και διακρίθηκαν όλες οι παίκτριες που αγωνίσθηκαν, ενώ αντίθετα από την ομάδα της Καβάλας διακρίθηκε η τερματοφύλακας Ζλητίδου η οποία κράτησε το σκόρ στο 0 – 7.

Καβάλα ΄86 (Αναστάσιος Ρουμελιώτης): Ζλητίδου, Αρσενίου, Χ’’Παπαθεοδωρίδου, Δανάλη, Κουπετσίδου Σ. (65′ Χρισοστομίδου), Βουλγαρίδου, Κυρκιώτη, Σκορδοϊδη, Κουπετσίδου Β., Παπαϊωάννου, Λαμπάνη

Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Σιακαβάρα, Φείμ, Στρίμπα (66’Δεληγιαννίδου), Ντούσκα (75′ Μπακάλη), Δρενοβιάδου, Μουρατίδου (78′ Πιστοφίδου), Πολωνίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου.

*Σημειώνουμε πως η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε η Ραφαέλα Φέιμ είναι η πρώτη στην ιστορία της ομάδας από την ίδρυση της!

*agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected