Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δωτιέας Αγιάς – ΑΟ Χαλκίς 0-0

06Ο Δωτιέας Αγιάς σε ένα παιχνίδι «must win» αποδείχτηκε κατώτερος του αναμενόμενου, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 εντός έδρας με την Χαλκίδα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν τη νίκη για να πάρουν περισσότερη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο αυτή παρέμεινε στους πέντε πόντους. Το σύνολο του κ. Αντωνίου στον αγωνιστικό χώρο εμφανίστηκε «νευρικό» με αποτέλεσμα να μην δημιουργεί εύκολα ρήγματα στην περιοχή του Ντουμάνη.

Αντίθετα, ο Α.Ο Χαλκίς, είχε την πρώτη φάση στο ματς, στο 5΄ όταν ο Βαλκάνος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Καράμπας επιχείρησε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε εκτός. Ο Δωτιέας απάντησε, στο 25΄ όταν ο Τσατσαλίδης «έπιασε» ένα σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Ντουμάνη. Οι Αγιώτες συνέχιζαν να έχουν την κατοχή, αλλά οι δύο φάσεις που είχαν, ήρθαν από «στημένα». Αρχικά, ο Γούτος (32΄) από τα αριστερά, εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω κι έπειτα το ίδιο αποτέλεσμα είχε και η προσπάθεια του Πετρουζέλη (39΄) από καλύτερο σημείο. Μέχρι την ανάπαυλα, ο χρόνος κύλισε με σκληρές μονομαχίες, αλλά χωρίς ουσία…

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με τον Δωτιέα Αγιάς, να έχει την υπεροχή και την πρώτη υποψία ευκαιρίας στο 54΄ με τον Τσιρογιάννη να σουτάρει και τον Ντουμάνη να μπλοκάρει εύκολα. Στο επόμενο λεπτό, ο ίδιος παίκτης επιχείρησε νέο σουτ, αλλά και πάλι ο Ντουμάνης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ. Αυτό το δεκάλεπτο (45-55) ουσιαστικά, ήταν το δημιουργικότερο για τον Δωτιέα, καθώς μετά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία της Χαλκίδας με αποτέλεσμα η κατοχή του, να χαρακτηρίζεται ως φλύαρη.

Από την άλλη το σύνολο του κ. Τοκπασίδη θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη, εάν ο Γκαράνης (64΄), έπιανε καλύτερα το σουτ (και όχι με το γόνατο) και εάν ο Λαμπρόπουλος δεν πραγματοποιούσε καλή επέμβαση στο σουτ του Κωνσταντάκα. Το σφύριγμα της λήξης σίγουρα δεν βρήκε ευχαριστημένους τους γηπεδούχους, από την απώλεια βαθμών, ωστόσο ενθαρρυντικά μπορεί να λειτουργήσει ότι από τα εννιά ματς που απομένουν τα πέντε είναι μέσα στην Αγιά…

Δωτιέας Αγιάς : Λαμπρόπουλος, Τσιλούλης (80′ Ριζούλης), Γούτος, Τσανάκας, Γκαλίτσιος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης ©, Ντακούλας, Βαλαώρας (85′ Χατζηλιάδης), Τσιρογιάννης (63′ Σιμούλης), Κατσίκης.

ΑΟ Χαλκίς : Ντουμάνης, Κηρύκος (48′ λ.τ. Κωνσταντάκας), Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Ναουμίδης, Ευσταθίου, Πέτσης, Βαλκάνος, Τσουπεής, Γκαράνης, Τσαλμάς.

*rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected