Κατηγορίες
Football League

Πιερικός – Δόξα Δράμας (2-1) Για 90′ ο Νατσούρας

79255bac53b0681137c2f2674e10dfe0_LΜε τον Μανίκα να παίρνει τη… ρεβάνς για το χαμένο πέναλτι στο 52’, οι Κατερινιώτες πήραν το τρίποντο απέναντι στους «μαυραετούς» με γκολ στο 89’

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 3’ ο Ελευθεριάδης κατάφερε να βρεθεί απέναντι από τον Δαύκο και με πλασέ να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί του Πιερικού, η Δόξα Δράμας είχε την απάντηση καθώς στο 11’ ο Κάσσος με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα όμως, ο ρυθμός του αγών έπεσε από το 20’ και μετά με το ματς να είναι μοιρασμένο, αν και οι Δραμινοί έδειχναν πιο απειλητικοί.

Ωστόσο μια ανάσα από το δεύτερο γκολ βρέθηκαν οι γηπεδούχοι όταν ο Μανίκας κέρδισε πέναλτι στο 51’, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος, για να δει το Δαύκο να… μαντεύει σωστά και να αποκρούσει διατηρώντας το 1-1. Ενώ λοιπόν το ματς έδειχνε πως θα τελειώσει ισόπαλο καθώς οι καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες, ο Μανίκας κατάφερε να πάρει τη… ρεβάνς όταν στο 89’ βρέθηκε απέναντι από τον Δαύκο και περνώντας την μπάλα από πάνω του με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το τελικό 2-1. Έτσι, ο Πιερικός έφτασε τους 26 βαθμούς, ενώ οι «μαυρετοί» έμειναν στους 24.

Πιερικός : Πατσιογεώργος, Καραγκούνης, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Παπατόλιος (75′ Καρτσαμπάς), Ίτσιος, Μανίκας, Μπρίτο (46′ Νικολίτσης), Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης (64′ Κέρι).

Δόξα Δράμας : Δαύκος, Περπερίδης, Μπουτζίκος, Νατσούρας, Στεργιανός (45’+1′ Σιάμπος), Ρούτσης, Στόικος, Μοσχάκης (79′ Βλασόπουλος), Κάσσος, Σμίλιανιτς (66′ Χιντασέλι), Ετόφ.

*onsorts.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected