Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μπάγερν Μονάχου – Ρόμπεν μέχρι τη…σύνταξη!

7d022c244bfdc36b28e41d7e86f649d9_LΜέχρι τον Ιούνιο του 2017 θα αγωνίζεται στην Μπάγερν Μονάχου ο Άριεν Ρόμπεν, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν τη συνεργασία τους την Τετάρτη (19/3).

Ο 30χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε διετή επέκταση συμβολαίου με τους Βαυαρούς και τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που υπογράψαμε το νέο συμβόλαιο και θα συνεχίσω να παίρνω τρόπαια με την Μπάγερν. Θα υπάρξουν τρία ακόμα μετά από αυτό. Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη απόδειξη του πόσο χαρούμενοι νιώθουμε η οικογένειά μου και εγώ να είμαστε εδώ και πόσο πολύ απολαμβάνω το να παίζω για αυτόν τον σύλλογο και για αυτή την ομάδα. Ανυπομονώ για τα χρόνια που θα έρθουν και για ακόμη περισσότερα κύπελλα με την Μπάγερν».

«Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι που ο Άριεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του μαζί μας μέχρι το 2007. Ο Άριεν είναι ένας θαυμάσιος παίκτης. Έχει αποδείξει την αξία του στην Μπάγερν και όχι μόνο στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Γουέμπλεϊ. Ο Άριεν είναι ένα θεμελιώδες σημαντικό μέλος της ομάδας και θα μείνει τώρα εδώ για τα χρόνια που θα έρθουν», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected