Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Σε κλίμα ενθουσιασμού το ταξίδι στη Ζάκυνθο!

aiginiakos_28_1Η μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή που σήμανε ουσιαστικά-απομένει το τυπικό- την είσοδο στην τετράδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ αναμενόμενο ήταν να επιφέρει κλίμα ευφορίας στον Αιγινιακό.

Οι Πιερείς αναλόγως και του αποτελέσματος της Αναγέννησης Καρδίτσας μπορούν να πανηγυρίσουν και τυπικά την Κυριακή, με τον Κώστα Νικολαϊδη όμως να ζητάει συγκέντρωση και σοβαρότητα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Ζάκυνθο.

Αγώνα στον οποίο ο Αιγινιακός θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, έχοντας βεβαίως το βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα που δίνει η διαφορά που έχει αποκτήσει μετά τη συμπλήρωση έντεκα αγώνων αήττητος. Παρόλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν να δώσουν χαρακτήρα φιέστας στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καβάλα στο «Ι. Παραλυκίδης», ετοιμάζοντας μία σειρά… happenings.

Για την προτελευταία… στροφή και τον αγώνα στο νησί δεν υπολογίζεται ο Χατζής που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες (θα απουσιάσει και από τον αγώνα με την Καβάλα) ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Μανζάνο και Μπελόν.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο Γκέσιος ξεπεράστηκε και προπονήθηκε κανονικά, με την αποστολή της ομάδας να αναχωρεί αύριο για τη Ζάκυνθο. Εκεί όπου θα πραγματοποιήσει μία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου.

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected