Basket

Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Η αποθέωση και η συγκίνηση!

ÏÌÐÑÁÍÔÏÂÉÔÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ ÏÕËÊÅÑ (ÅÕÑÙËÉÃÊÁ 2013-2014)  OBRADOVIC   PANATHINAIKOS - FENERBAHCE ULKER (EUROLEAGUE 2013-2014)Οι 20.000 και πλέον οπαδοί του Παναθηναικού δημιούργησαν μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα, καθώς αποθέωσαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην πρώτη του επιστροφή στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος. Ο αρχιτέκτονας της αυτοκρατορίας του Παναθηναϊκού ήταν φανερά συγκινημένος ενώ αγκαλιάστηκε με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και τον Μάικ Μπατίστ πριν το τζάμπολ.

Πρώτος στο παρκέ μπήκε ο… «μαθητής» Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους 20.000 περίπου οπαδούς των «πρασίνων», οι οποίοι φώναξαν ρυθμικά το όνομά του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού χειροκρότησε με τη σειρά του τον κόσμο και κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του.

Στη συνέχεια όμως, το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων σείστηκε στην κυριολεξία όταν έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο παρκέ ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ο προπονητής των επιτυχιών, ο άρχοντας των δαχτυλιδιών, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε το όνομά του τραγούδι και επί περίπου πέντε λεπτά αποθέωνε τον άνθρωπο των πέντε ευρωπαϊκών τίτλων.

Ο ίδιος ήταν φανερά συγκινημένος, ενώ τα συναισθήματα ήταν πολλά και όταν αγκαλιάστηκε με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη πριν την έναρξη του αγώνα. Η ατμόσφαιρα ήταν ανατριχιαστική και στο ΟΑΚΑ όλοι επέδειξαν τον δέοντα σεβασμό για τον άνθρωπο που δημιούργησε την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ την τελευταία 20ετία.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο «Ζοτς» θα βραβευθεί από την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

*sentragoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected