Super League 1

Super League – Βίοι αντίθετοι στη Λεωφόρο

e991d79072e9fd0382fcc79c01ca8105_LΟ Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Λεωφόρο (21/3, 19.30, Onsports, Nova) με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικούς στόχους

Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη μέτρια εμφάνιση και την ήττα στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη (1-0) και θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα επιθυμούν να πετύχουν τη δεύτερη διαδοχική εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα μετά την «τεσσάρα» στον Άρη πριν από δύο εβδομάδες. Την ίδια στιγμή θέλουν να παραμείνουν όσο πιο κοντά -αν δεν τους προσπεράσουν- γίνεται στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ ούτως ώστε να μην μπουν με μειονέκτημα στα πλέι οφ.

Από την άλλη η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δίνει μάχη για τη σωτηρία και θα προσπαθήσει να παλέψει όλα τα παιχνίδια, για να βρει τους βαθμούς που θα την οδηγήσουν στην πολυπόθητη σωτηρία. Η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από ήττα στο «Γεντί Κουλέ» από τον ΟΦΗ με 2-0, σ’ ένα παιχνίδι που είχε ακυρωθεί άδικα -ως οφσάιντ- ένα γκολ όταν το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Με τους γνωστούς απόντες ο Παναθηναϊκός

Δίχως τους τραυματίες Μλάντεν Πέτριτς, Τάσο Λαγό και Εμίρ Μπαϊράμι θα παραταχτεί ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Σπύρος Ρισβάνης ο οποίος αναμένεται να παίξει στον αγώνα Νέων του «τριφυλλιού». Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές τέθηκαν στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο να πραγματοποιήσει αλλαγές στη βασική ενδεκάδα για να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, καθώς την Τετάρτη (26/3) διεξάγεται εμβόλιμη αγωνιστική και οι «πράσινοι» θα παίξουν ξανά στη Λεωφόρο με την Καλλονή.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή:Κοτσόλη, Καπίνο, Ταμπάκη, Κουτρουμπή, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Νάνο, Σίλντεφελντ, Μέντες, Αμπέιντ, Ζέκα, Δώνη, Ντίνα, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν.

Δίχως δύο για ό,τι καλύτερο

Ο Λόρι Σάντσεζ δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι καλά στην υγεία τους. Ο Βορειοϊρλανδός δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στους τιμωρημένους Τσοκάνη και Χατζηζήση, ενώ πήρε στην αποστολή τον Χρήστο Μίνγκα με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από μία ίωση.

Η αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»: Τζόρβας, Γκόμεζ, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Παντελιάδης, Δεληζήσης, Παπαζαχαρίας, Σόντερμπεργκ, Κόρμπος, Μίνγκας, Τσιλιγκίρης, Γκουέλα, Άμπροουζ, Λουσέρο, Πετρόπουλος, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Ντάλμπεργκ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected