Γ Εθνική / Τοπικά

Αχιλλέας Δομοκού – ΑΟ Καρδίτσας (2-1) Στιγμιότυπα

Domokos-AOK3Ματς που δεν έκανε για καρδιακούς είχαμε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο Δομοκού με τον τοπικό Αχιλλέα να παίρνει την πολύτιμη νίκη και τους τρεις βαθμούς στις καθυστερήσεις απέναντι στον ΑΟ Καρδίτσας.

Η κρισιμότητα του παιχνιδιού έκανε τις δύο ομάδες να μείνουν πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό, έχοντας σα βασικό μέλημα να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, καθώς η ήττα θα ήταν καταδικαστική για όποιον υποχρεωνόταν σε αυτή.

Έτσι δεν είναι τυχαίο ότι στο πρώτο μέρος το μόνο ξεχωριστό ήταν οι κίτρινες κάρτες του διαιτητή Τσέτσιλα που γενικά δεν ήταν φειδωλός στο να τις βγάζει από το τσεπάκι του, δείχνοντας συνολικά οκτώ!

Χωρίς συγκινήσεις λοιπόν κύλησε το πρώτο 45λεπτο και όλες οι ακπλήξεις και οι αντροπές έμεινα για το δεύτερο και συγκεκριμένα για τα τελευταία 15 λεπτά. Ήταν η μεγάλη φάση με τον Φραταράκου απέναντι από τον Τάτσιο, ύστερα από προσπάθεια του Ζαχαράκη. Ο τερματοφύλακας του ΑΟΚ όμως δεν επέτρεψε να πανηγυρίσουν οι γηπεδούχοι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, στην αντεπίθεση, ο Τσιρογιάννης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κουτσούμπα, χάνοντας φοβερή ευκαιρία να βάλει τον ΑΟΚ μπροστά στο σκορ.

Η απάντηση από τον Δομοκό ήρθε στο 78΄με σέντρα του Τσιλίκα και ωραίο τελείωμα από τον Καντού που έβαλε φωτιά στην εξέδρα με το 1-0.

Και ενώ όλοι πίστεψαν ότι αυτό το γκολ ήταν αρκετό για τη ρεβάνς του πρώτου γύρου όταν ο ΑΟΚ τους είχε υποχρεώσει σε ήττα αν και είχαν σταθεί καλύτερα στις Καμινάδες, ήρθε στο 87΄μια εξαιρετική συνεργασία Μεσιακάρη – Τσιρογιάννη για να γράψει ο τελευταίος το 1-1. Μάλιστα ο Κούρκουλας στο 91΄απείλησε εκ νέου την εστία του Κουτσούμπα χωρίς όμως να βρει στόχο και όλα έμοιαζαν ότι το 1-1 θα είναι το τελικό σκορ.

Τελικά ο Αχιλλέας αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να αφήσει από τώρα την κατηγορία και στο 92΄και 30΄΄ από πλάγιο σαν κόρνερ του Αναστασίου ο Μαλισόβας που ξεμαρκαρίστηκε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και την ομάδα του στους εφτά ουρανούς.

Φυσικά τα πράγματα παραμένουν πολύ δύσκολα για τη Φθιωτική ομάδα που υπολείπεται 4 πόντους από τη ζώνη έχει κάνει όμως το ρεπό της σε αντίθεση με Ρήγα, Νάουσα και Τερψιθέα που είναι πάνω από αυτόν.

Για την ιστορία να σημειώσουμε τις κίτρινες που είδαν οι Καντού (32΄), Μπαντής (40΄), Ράπτης (42΄), Τσιλίκας (73΄) – Τριανταφύλλου (30΄), Κωνσταντινίδης (55΄), Κεφαλάς (71΄), Τσιρογιάννης΄).

Αχιλλέας Δομοκού (Κώστας Κολομητρούσης): Κουτσούμπας, Τσιλίκας, Αναστασίου, Καλαμάτας, Μπαντής, Πέδρο (59’ Κατσαδούρος), Ράπτης (83΄ Τλούπας), Φραταράκου (89΄Αλαμάνης), Ζαχαράκης, Καντού, Μαλισόβας

ΑΟΚ (Αθανάσιος Τίκας): Τάτσιος, Τριανταφύλλου, Κωνσταντινίδης (78΄ Μεσιακάρης), Κεφαλάς, Κουρκούλας, Τσέλιος, Θυμιόπουλος (67΄ Διπλάρης), Παππάς, Τσιρογιάννης, Παπαευαγγέλου (82΄ Πουρνάρας), Τζοβάρας

LAMIASTARGR

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected