Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αμπελωνιακός – Λαμία 2-5

ampeloniakos-lamia-MokakeΑκόμη βάζουν γκολ στον Αμπελώνα μετά το χορταστικό 2-5 μεταξύ του Αμπελωνιακού και της Λαμίας.

Η πρωτοπόρος χωρίς κανένα περιθώριο απώλειας στο δρόμο που έχει χαράξει για Β΄ Εθνική διαχειρίστηκε πολύ καλά την υπεροπλία της σε όλες τις γραμμές απέναντι σε ένα αξιόμαχο σύνολο, που προηγήθηκε μάλιστα στο σκορ στο 28΄ με κοντινό πλασέ του Κακαβίτση ύστερα από σέντρα του Ρόκκα.

Μέχρι εκείνο το σημείο το παιχνίδι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο με ψιλοευκαιρίες του Κακαβίτση, και δύο καλές αποκρούσεις του Τρούκη σε γυριστό του Μκριτσιάν και ένα φάουλ του Λεμά.

Μετά το 1-0 όμως τα πράγματα σοβάρεψαν ο Μοκάκε «πήρε το όπλο του» και μέσα σε 1,5 λεπτό οδήγησε τη Λαμία από την κόλαση στον παράδεισο! Αρχικά στο 35΄με κοντινό πλασέ ύστερα από πάσα του Διαμαντίδη έγραψε το 1-1 και αμέσως μετά με εξαιρετικό μπάσιμο και σουτ έγραψε το 1-2 μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς συμπαικτών αλλά και φιλάθλων που ακολούθησαν και σε αυτό το παιχνίδι την πρωτοπόρο.

Από κει και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Ο Αμπελωνιακός κατάλαβε ότι δεν είναι μέρα των εκπλήξεων, οι φιλοξενούμενοι ότι μπορούν να βρουν διαδρόμους για σουτ και έτσι στο 41΄ ο δείκτης του σκορ πήγε στο 1-3. Φοβερή ενέργεια του Ευσταθίου και εύστοχο τελείωμα στα δίχτυα του Τρούκη.

Το 2-3 που σημείωσε στην εκπνοή ακριβώς του 45λεπτού ο Παπανδρέου (στην πρώτη του σχεδόν επαφή με την μπάλα) ήταν μία τελευταία αναλαμπή των γηπεδούχων απέναντι στον ενθουσιασμό των αντιπάλων τους.

Στην επανάληψη με συνοπτικές διαδικασίες φτάσαμε στο 2-5. Πρώτα στο 62΄ όταν Ευσταθίου και Λάμπρου έπαιξαν το «1-2» και ο πρώτος με πλασέ σημείωνε το τέταρτο γκολ της Λαμίας και το δεύτερο προσωπικό του. Και στο 75΄ ο επίλογος με κεφαλιά του Μκρτσιάν ύστερα από κόρνερ του Κοντοχρήστου που είχε μπει νωρίτερα αλλαγή (2-5).

Αυτή ήταν η 6η εκτός έδρας νίκη της Λαμίας και η 15η στο φετινό μαραθώνιο, με το μεγαλύτερο σκορ και τα περισσότερα γκολ (μόνο στο εντός με Πυργετό είχαν σημειωθεί οκτώ γκολ και έξι από τη Λαμία).

Αμπελωνιακός: Τρούκης, Μαυρίδης (40΄ Παπανδρέου), Τζιαρτζάνης, Πολύζος, Μεζίνη, Κομισόπουλος, Νάστας, Γκαμπέτας (46΄ Συκιώτης), Κακαβίτσης, Αλεξανδρής, Ρόκκα (73΄ Μούργκας)

Λαμία: Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Λάμπρου (67΄ Κοντοχρήστος), Μκρτσιάν, Γόγολος, Αντωνόπουλος, Ευσταθίου, Μπαλής (46΄ Κόλεφ), Λεμά (62΄ Κουτρομάνος), Μοκάκε, Διαμαντίδης

*efthia.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected