Football League

Χανιά – Τους…χρυσώνει για την άνοδο ο πρόεδρος!

387aa67a0b826ff359c0bd31a4a9968c_L«Χρυσό» πριμ από τη διοίκηση του ΑΟΧ σε περίπτωση που η ομάδα πάρει το εισιτήριο για τη Super League

Ούσα μια από τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στα πλέι οφ τα Χανιά θα διεκδικήσουν όσες πιθανότητες τους αναλογούν προκειμένου να πάρουν ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στη Super League. Φυσικά, αν επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου οι παίκτες θα γεμίσουν ικανοποίηση από την μεγάλη επιτυχία αλλά και με ευρώ, καθώς η διοίκηση έταξε πλουσιοπάροχο πριμ. Όπως αναφέρεται, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Κατσιγιάννης, θέλοντας να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές του Μουράτ Σεροπιάν είναι διατεθειμένος να τους μοιράσει το ποσό, σύμφωνα με πληροφορίες, των 200.000 ευρώ σε περίπτωση που την επόμενη σεζόν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της «μεγάλης» κατηγορίας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως προχωρώντας σε μια πρωτοποριακή, για τα δεδομένα της Football League, κίνηση, οι ιθύνοντες των Χανίων έκλεισαν συμφωνία το νέο ηλεκτρονικό εισιτήριο. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Την Κυριακή το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου “AKALI” πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα ΜΜΕ. Σε μια πρωτοποριακή κίνηση, για τα δεδομένα των ελληνικών ομάδων, η Π.Α.Ε Αθλητικός Όμιλος Χανιά ανακοίνωσε, την συμφωνία του με την “Tickethour” και την ATS, δυο εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και από την φετινή χρονιά και πιο συγκεκριμένα από το νέο πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει με τις τέσσερις καλύτερες ομάδες των δυο ομίλων της ΟΠΑΠ FootballLeague, θα μπει σε εφαρμογή.

Η “Tickethour” είναι ελληνική εταιρεία και μέχρι στιγμής συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα ονόματα στον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και της καλαθοσφαίρισης χαρακτηριστικά στον χώρο του ποδοσφαίρου έχει συνεργασία με ΑΕΚ, Άρη, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Για τον εξοπλισμό των μηχανημάτων που απαιτούνται η ΠΑΕ έχει έρθει σε συμφωνία με την εταιρεία ATS (Χανιώτικη εταιρεία) Το πώς θα λειτουργήσει το σύστημα και οι τρόποι με τους οποίους θα μπορείτε να προμηθεύεστε τα εισιτήρια σας θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες. Η Π.Α.Ε Α.Ο Χανιά ευχαριστεί το ξενοδοχείο “ΑΚΑLI” για την παραχώρηση της Αίθουσας Συνεντεύξεων-παρουσιάσεων».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected