Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕΛ – Συνεχίζει κανονικά ο Πλεξίδας!

pleksidas_610x400Μετά από πολύωρη συνεδρίαση και παρά τα «προγνωστικά» που τον ήθελαν να αποχωρεί, ο Βαγγέλης Πλεξίδας συνεχίζει κανονικά να «τρέχει» την ΑΕΛ!

Μετά τα θλιβερά γεγονότα του Σαββάτου στο στάδιο Αλκαζάρ πολλοί θα περίμεναν την αποχώρηση του χρηματοδότη της ΑΕΛ και προέδρου της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου Βαγγέλη Πλεξίδα.

Ωστόσο από την μια η στήριξη των παικτών στο πρόσωπό του με επίσημη ανακοίνωση και η προτροπή τους να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν και από την άλλη οι παροτρύνσεις των μελών της διοικούσας επιτροπής να μην εγκαταλείψει την προσπάθεια που ξεκίνησε τον περασμένο Αύγουστο έφεραν την ανατροπή!

Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου συνεδρίασε στα Τρίκαλα στα γραφεία του Πλεξίδα για περισσότερο από 3 ώρες και η απόφαση που πάρθηκε από τον τρικαλινό επιχειρηματία ήταν να συνεχίσει κανονικά το έργο του στην ΑΕΛ.

Βέβαια στην κουβέντα έδειξε πικραμένος και απογοητευμένος από όσα έγιναν το Σάββατο και αποφάσισε να συνεχίσει χωρίς όμως να φαίνεται και όπως τόνισε τον ενδιαφέρει το κυριακάτικο παιχνίδι στην Κοζάνη.

Πέρα από κάθε προγνωστικά ο Βαγγέλης Πλεξίδας έκανε την έκπληξη και αποφάσισε να συνεχίσει στην ΑΕΛ με την ιδιότητα του χρηματοδότη και του προέδρου της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου.

*Larissasportnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected