Κατηγορίες
Αθλήματα

Εθνική Χάντμπολ Γυναικών – Στην αποστολή η Μούρνου!

e6d29a51ca849eff616a899458372c5f_LΣτο Κοινωνικό Παντοπωλείο βρέθηκε η αποστολή της Εθνικής Χάντμπολ Γυναικών, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να ανακοινώνει τα ονόματα των 18 αθλητριών που θα λάβουν μέρος στο «2014 IHF/EHF WOMEN’S CHALLENGE TROPHY» (Λάρισα, 26-30 Μαρτίου).

Με αφορμή την συνεργασία της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων, η αποστολή της Εθνικής Γυναικών, λίγες ώρες μετά την άφιξη της στην πόλη της Λάρισας επισκέφθηκε μία από τις δομές που είναι το κοινωνικό παντοπωλείο.

Το τεχνικό τιμ και οι αθλήτριες της Εθνικής ενημερώθηκαν από τους εθελοντές για την δράση και το έργο των κοινωνικών δομών, αλλά και το πώς εξυπηρετούν καθημερινά απόρους, ανέργους και αστέγους συμπολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Αμέσως μετά φωτογραφήθηκαν μέσα στο χώρο του παντοπωλείου και μαζί με τους εθελοντές και υποσχέθηκαν από την πλευρά τους, ότι θα συμβάλλουν στην όλη προσπάθεια.

Εξάλλου καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει τοποθετημένο «καλάθι συλλογής ειδών» στην κεντρική είσοδο του ΕΑΚ Νεάπολης όπου οι θεατές θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη παντοπωλείου, είδη ένδυσης και υπόδησης, βιβλία κλπ τα οποία και θα διατεθούν στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στο μεταξύ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γυναικών Σωκράτης Βακάλης ανακοίνωσε τις 18 αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο «2014 IHF/EHF WOMEN’S CHALLENGE TROPHY» (Λάρισα, 26-30 Μαρτίου). Αυτές είναι οι: Ανδρίτσου, Παπαδοπούλου, Παρασκεαϊδου (Μ. Αλέξανδρος), Κεπεσίδου, Κοντοστεργίου, Κωστοπούλου, Μανδά, Μασμανίδου, Τσακάλου, Χρυσή (ΟΦ Νέας Ιωνίας), Χατζηπαρασίδου (Ορμή), Τσιτλακίδου (Παναθλητικός), Λάμπρου, Τσομπανίδου (Πανόραμα), Καρσανίδου, Μούρνου (ΠΑΟΚ), Ιωαννίδου (Μακεδονικός), Στουγιαννίδου (Προσοτσάνη).

Από την 22μελής αποστολή που πραγματοποίησε την προετοιμασία της στη Βέροια, αποκλείστηκαν οι: Τσαλουκίδου (Μ. Αλέξανδρος),  Κοτσαμπουικίδου (ΟΦ Νέας Ιωνίας), Γαλανούδη (Φέρωνας) και Σαραντάκου (Κορυδαλλός).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected