Κατηγορίες
Football League

Νίκος Ζούρκος : “Δέσαμε ως ομάδα και δεν σταματήσαμε πουθενά!”

1456545_671246452907622_1898841450_nΗ ομάδα της Πιερίας κατάφερε να ξεπεράσει το αρχικό της σοκ στο πρωτάθλημα και με ένα επιβλητικό ντεμαράζ στο δεύτερο γύρο, μπόρεσε να αντιστρέψει την κατάσταση και να μπει εν τέλει στην τετράδα, κατέχοντας μάλιστα την τρίτη θέση στη βαθμολογία.

Το θέμα ήταν να μέχρι να δέσουμε ως ομάδα. Από εκεί και πέρα, δεν μας σταμάτησε τίποτα», υποστήριξε στο «Μ» ο Ημαθιώτης μέσος Νίκος Ζούρκος, με αφορμή το σερί των επιτυχιών.

«Κάθε εμπόδιο σε καλό»

Τι βλέπει για τα πλέι οφ; Τι πιστεύει; Μπορεί ο Αιγινιακός να κάνει το «μπαμ»; «Θα πάμε για ότι καλύτερο. Θα προσπαθήσουμε πολύ, αφού μπήκαμε στα πλέι οφ. Δεν θα είμαστε κομπάρσοι.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι δεν περίμενα να ξεκινήσουμε τόσο άσχημα στο πρωτάθλημα, ωστόσο κάθε εμπόδιο σε καλό. Όσο στραβά αρχίσαμε, τόσο καλά τελειώσαμε στο φινάλε», πρόσθεσε με έμφαση ο παίκτης του Αιγινιακού.

«Χαμηλά την μπάλα»

Πάντως, είναι γεγονός ότι άπαντες στο Αιγίνιο παραμένουν προσγειωμένοι. Από την άλλη, ο Νίκος Ζούρκος δίνει τη δική του εξήγηση για την πολύ καλή παρουσία του Αιγινιακού στο φετινό πρωτάθλημα. «Το πολύ καλό ρόστερ, το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια, ο μεγαλομέτοχος και η τεχνική ηγεσία.

Όλα έπαιξαν ρόλο. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τη διοίκηση. Όλα αυτά συνέβαλλαν το μέγιστο, έτσι ώστε να φτάσει η ομάδα σε αυτή τη θέση. Συν τοις άλλοις, μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας κατά πολύ, διότι μείναμε αήττητοι.

Θεωρώ όντως ότι είμαστε από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Πρέπει όμως να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα, να συγκεντρωθούμε στα πλέι οφ. Θα είναι δύσκολα. Υπάρχουν καλές ομάδες. Το σίγουρο είναι ότι θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε», κατέληξε ο Νίκος Ζούρκος μιλώντας στο «Μ».

*metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected