Κατηγορίες
Football League

Αιγινιακός – Καβάλα (5-0) Για 90′ ο Ζούρκος

0ce5248e7e0166ff7fc34dd84f28099f_LΧωρίς… έλεος η ομάδα της Κατερίνης απέναντι στους «Αργοναύτες» που πέτυχε την 10η νίκη της στον δεύτερο γύρο

Σε… περίπατο μετέτρεψε το εντός έδρας ματς με τον Καβάλα για την τελευταία αγωνιστική του Βορείου ομίλου ο Αιγινιακός που επικράτησε με 5-0 των «Αργοναυτών». Έτσι, η ομάδα της Κατερίνης έφτασε τις 10 νίκες στον δεύτερο γύρο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Πλέον οι παίκτες του Κώστα Νικολαΐδη στρέφουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία το βλέμμα τους στα πλέι οφ.

Τον… χορό των γκολ άνοιξε ο Μανζάνο μόλις στο 2ο λεπτό, με τον Μπελόν στο 33’ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Η συνέχεια ήρθε στην επανάληψη όπου στο 59’ ο Μανζάνο και πάλι νίκησε τον Γιαννίκογλου για το 3-0, με τον Γκέσιο δύο λεπτά αργότερα να «ανοίγει» περισσότερο την ψαλίδα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 65’ με τον Μανζάνο να σημειώνει χατ τρικ γράφοντας το 5-0.

Αιγινιακός (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Δήμου, Καρλάο, Κωνσταντινίδης, Αχαλινόπουλος Λ. (50′ Λιόλιος), Γεωργίου, Μπελόν (83′ Γιαζιτζόγλου), Ζούρκος, Αχαλινόπουλος Κ. (50′ Δεμηρτζόγλου), Μανζάνο, Γκέσιος.

Καβάλα (Μιχάλης Ιορδανίδης): Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γκαρακλίδης (76′ Δρίττας), Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Μαυρίδης, Καρλόπουλος, Πάλλας, Παπαργυρίου (89′ Αλεξανδρής), Άρτσε (72′ Σουαΐμπ).

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected