Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 23ης αγωνιστικής

show_pregame111

Στην πιο κρίσιμη καμπή του εισέρχεται το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και ειδικά για τον 3ο όμιλο, το “θρίλερ” συνεχίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά. Όλες οι ομάδες πλην του Πυργετού που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα, αγωνίζονται για συγκεκριμένο στόχο είτε για την άνοδο στη Football League, είτε για καλύτερο πλασάρισμα, είτε για την αποφυγή του υποβιβασμού στα τοπικά πρωταθλήματα. Το πρόγραμμα της αυριανής 23ης αγωνιστικής περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, με τα “φώτα” ωστόσο να στρέφονται στην Αγιά, στο τοπικό ντέρμπι παραμονής ανάμεσα στον Δωτιέα και τον Μαχητή Τερψιθέας. Ας δούμε το ρεπορτάζ των ομάδων :

Λαμία – Αχιλλέας Δομοκού : Τοπικό ντέρμπι στη Φθιώτιδα ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους. Οι πρωτοπόροι, έχοντας ένα βαθμό διαφορά από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που αγωνίζεται στο Μακροχώρι, δίνουν τη μάχη για την άνοδο στη Football League, την ώρα που το σύνολο του Κώστα Κολομητρούση παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν χωρίς σημαντικά προβλήματα απουσιών και καιρού επιτρέποντος, στο ΔΑΚ Λαμίας αναμένεται πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει τη σημαντική αναμέτρηση.

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα του πρώτου γύρου :

LAMIASTARGR

Μακρoχώρι – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας : Πολύ σπουδαίο παιχνίδι στην Ημαθία, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν ξεχωρίσει στον 3ο όμιλο της Γ Εθνικής. Οι “ασπρόμαυροι”, που προέρχονται από το πολύ σημαντικό “διπλό” στην Τερψιθέα, υποδέχονται τον εντυπωσιακό φέτος Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που διεκδικεί τον τίτλο έχοντας μόλις ένα βαθμό διαφορά από τη Λαμία. Για την ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, που εξασφάλισε σε μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στην κατηγορία, επιστρέφει ο Γρηγόρης Ηλιάδης ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Καφές που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Από την άλλη πλευρά, ο Απόστολος Στύλος δεν θα έχει στη διάθεση του τον φορμαρισμένο Βασίλη Νάκα (συμπλήρωσε 7 κίτρινες με αντίπαλο τα Λευκάδια) ενώ θα απουσιάσει και ο Δημήτρης Δερμίσης επίσης λόγω τιμωρίας. Σε καλύτερη κατάσταση μετά τους τραυματισμούς τους οι Νίκος Μπαγγέας και Κώστας Καπασακαλίδης, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα μετά το μεγάλο διάστημα αποχής τους. Αντίθετα, σίγουρα απών θα είναι ο Ηλίας Κωτσιαρίδης ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Πιερικό.

δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :

Τρίκαλα – ΑΟ Κύμης : Δύσκολη έξοδος για τον τρίτο της βαθμολογίας ΑΟ Κύμης, που μεταβαίνει στην Δυτική Θεσσαλία για να αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο ΑΟΤ. Η ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει την απόσταση από την πρώτη θέση, σε αντίθετη περίπτωση όμως ουσιαστικά χάνει το…τρένο της ανόδου. Στην αντίπερα όχθη, εφικτός είναι ο στόχος της δεύτερης θέσης για την ομάδα του Βαγγέλη Μπεριτζά και στο αυριανό παιχνίδι θα αγωνιστεί με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της επιτρέψει να πλησιάσει τους “κυανόλευκους” στους δύο βαθμούς. Μοναδικός απών για τον έμπειρο τεχνικό ο αρχηγός Χρήστος Στάμος, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου :


LAMIASTARGR

Λευκάδια – Ρήγας Φεραίος : Ενδιαφέρον παιχνίδι και στα Λευκάδια, όπου ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο, που “καίγεται” για τους βαθμούς. Οι Θεσσαλοί βρίσκονται μεν πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού, ωστόσο οι ομάδες που ακολουθούν έχουν ελάχιστη βαθμολογική απόσταση και το θετικό αποτέλεσμα σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες του ομίλου, κρίνεται επιτακτικό. Στην προσπάθεια τους αυτή, οι “κυανόλευκοι” του Λάκη Μπακάλη θα αγωνιστούν χωρίς τον Νίκο Βουραζέρη που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του. Για τους γηπεδούχους, που πραγματοποίησαν ακόμη μία θετική εμφάνιση στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, επιστρέφουν οι Γιώργος Μπρέγκου και Μάκης Μισαηλίδης, ενώ κάρτες συμπλήρωσε ο Βασίλης Γιαουτζής και θα απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι.

δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου :

http://www.youtube.com/watch?v=syeUxzdJfcc

Δωτιέας Αγιάς – Μαχητής Τερψιθέας : Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε δύο ομάδες από τον ίδιο νομό αλλά και με τους ίδιους στόχους. Σε πιο πλεονεκτική θέση ο Δωτιέας, που απέχει τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη αύριο κάνει πολύ σημαντικό βήμα προς τη σωτηρία. Μόνο νίκη και για τον Μαχητή, που τα τελευταία αποτελέσματα τον έχουν φέρει σε δυσμενή θέση και το αυριανό παιχνίδι παίρνει αυτόματα τον χαρακτήρα “τελικού”. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” Σωτήρης Αντωνίου δεν μπορεί να υπολογίζει τους Σωτήρη Τσιλούλη και Παναγιώτη Κατσίκη, ενώ επιστρέφουν οι Βασίλης Ντακούλας και Τόλης Τσιανάκας που εξέτισαν τις ποινές τους. Στην αντίπερα όχθη, ο Νίκος Σταυροθεόδωρος θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Νίκου Κρίτσα, που εκτίει τη δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας του.

δείτε στιγμιότυπα από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου :

Χαλκίδα – Αμπελωνιακός : Σημαντικό παιχνίδι για αμφότερους, με τους “πράσινους” ωστόσο να θέλουν πλέον μια σειρά από…θαύματα για να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟΧ κατάφερε να…ροκανίσει τη διαφορά τις τελευταίες αγωνιστικές και να ελπίζει πλέον βάσιμα στην παραμονή. Ο Παναγιώτης Τοκπασίδης είχε την ευκαιρία να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του στο ρεπό που προηγήθηκε και θα παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα κόντρα στους Θεσσαλούς, που ταξιδεύουν στην Εύβοια χωρίς τον Γιώργο Κομισόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

δείτε τα στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της αυριανής 23ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Τρίκαλα – ΑΟ Κύμης  (0-0)

Λευκάδια – Ρήγας Φεραίος  (2-2)

ΑΟ Καρδίτσα – Πυργετός  3-0 α.α.

Μακρoχώρι – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  (3-0)

Λαμία – Αχιλλέας Δομοκού  (3-2)

Δωτιέας Αγιάς – Μαχητής Τερψιθέας  (1-1)

Χαλκίδα – Αμπελωνιακός  (2-1)

Ρεπό: ΦΑΣ Νάουσα

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected