Αθλήματα

Miami Open – Μεγάλος νικητής ο Τζόκοβιτς (vid)

bcbcf4b95d290dbcba7782483f0aec26_LΧωρίς τίτλο στο τουρνουά τένις του Μαϊάμι, Sony Open, άφησε τον Ράφα Ναδάλ ο Νόβακ Τζόκοβιτς, νικώντας τον Ισπανό 2-0 (6-3, 6-3) σετ στον τελικό.

Ο Σέρβος και νούμερο δύο της παγκόσμιας κατάταξης κατέκτησε για τέταρτη φορά στην καριέρα του την κορυφή στο θεσμό. Μόνο ο θρυλικός τενίστας, Αντρέ Αγκάσι, έχει παραπάνω τρόπαια από τον Τζόκοβιτς στο Key Biscayne. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε πέντε τελικούς για τον «Νόλε», ο οποίος σήκωσε την κούπα για πρώτη φορά μετά από το 2012.

Κερδίζοντας τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στο επίπεδο 1000 ο Τζόκοβιτς έγινε μαζί με τον Ρότζερ Φέντερερ οι δύο μοναδικοί παίκτες που κερδίζουν το Indian Wells και το Sony Open δύο σερί χρονιές.

Μάλιστα, ο Τζόκοβιτς φαίνεται πως έχει πάρει τον… αέρα του Ναδάλ μετρώντας τρεις νίκες στη σειρά επί του Ισπανού, ο οποίος έχει φτάσει τέσσερις φορές στον τελικό του Key Biscayne, αλλά έχασε ξανά, αυτή τη φορά στην 40ή του συνάντηση με τον Σέρβο. Κανένα άλλο ζευγάρι τενιστών δεν έχει αναμετρηθεί σε περισσότερους αγώνες.

Δείτε τα βίντεο και τις φωτογραφίες:

http://youtu.be/jLSgdqmd3_s

http://youtu.be/xwBPOt6IV0M

http://youtu.be/c1NVPwRS4YA

http://youtu.be/9ehIeaoeYUc

*onsports.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected