Super League 1

Super League – Η μάχη της παραμονής

erwΤεράστιο διπλό για την υπόθεση παραμονή έκανε ο Πλατανιάς στην έδρα της Ξάνθης. Με αυτό το αποτέλεσμα έμπλεξε και η Ξάνθη η οποία εάν έπαιρνε αυτό το ματς ουσιαστικά καθάριζε.

Αν το πρωτάθλημα τελείωνε τώρα η Βέροια θα ήταν εκείνη που θα ακολουθούσε τον Άρη στη Football League, ενώ ο Απόλλων θα έπαιζε μπαράζ.

Η βαθμολογία στην ουρά

 

11. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 38

12. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 37

13. ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 36

14. SKODA ΞΑΝΘΗ 35

15. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 34

____________________

16. ΑΠΟΛΛΩΝ 33

____________________

17. ΒΕΡΟΙΑ 32

18. ΑΡΗΣ 20

Το πρόγραμμα των “μονομάχων”

Πανιώνιος 38 βαθμοί 33η: Βέροια (έξω) / 34η: Πλατανιάς (μέσα)

Θεωρητικά αισθάνεται άνετος. Όμως έχει να παίξει με τις δυο ομάδες που από το ξεκίνημα παλεύουν για την παραμονή. Θέλει τουλάχιστον ένα “Χ” για να τελειώσει και μαθηματικά την παραμονή.

ΠΑΣ Γιάννινα 37 βαθμοί 33η: Ολυμπιακός (μέσα)/ 34η: Άρης (έξω)

Έτσι όπως τα έκανε είναι μέσα στο κόλπο. Αν μείνει αήττητος σώνεται και μαθηματικά. Του αρκεί φυσικά και μία νίκη, έχοντας το πλεονέκτημα να αντιμετωπίζει αδιάφορους βαθμολογικά αντιπάλους.

ΑΕΛ Καλλονής 36 βαθμοί 33η: Πανθρακικός (μέσα) / 34η: Εργοτέλης (έξω)

Είναι τυχερή γιατί στην ισοβαθμία με τον Απόλλωνα έχει το προβάδισμα. Με νίκη ή ισοπαλία εκτός με τον Πανθρακικό, λογικά, καθαρίζει την υπόθεση παραμονή. Έχει δρόμο όμως ακόμα.

Ξάνθη 35 βαθμοί 33η: ΟΦΗ (έξω) / 34η: Παναθηναϊκός (μέσα)

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά έμπλεξε και εκείνη στη μάχη της παραμονή. Η ομάδα των Χανίων βρίσκεται ένα βαθμό πίσω της, ενώ η Ξάνθη βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τον Απόλλωνα ο οποίος εάν τελείωνε τώρα το πρωτάθλημα θα έπαιζε μπαράζ.

Πλατανιάς 34 βαθμοί 33η: Παναιτωλικός (μέσα) / 34η: Πανιώνιος (έξω)

Μεγάλο διπλό έκανε ο Πλατανιάς στην έδρα της Ξάνθης και ανέβηκε ένα βαθμό πάνω από τον Απόλλωνα. Η ομάδα των Χανίων έχει την ευκαιρία στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να πάρει βαθμό ή βαθμούς που θα την βοηθήσουν στη μάχη της παραμονής, ενώ τελευταία αγωνιστική θα παίξει με τον αδιάφορο Πανιώνιο.

Απόλλων Σμύρνης 33 βαθμοί 33η: Εργοτέλης (μέσα) / 34η: Ολυμπιακός (έξω)

Όλα θα παιχτούν με τον Εργοτέλη. Ο Πλατανιάς τον προσπέρασε μετά τη νίκη του επί της Ξάνθης και πλέον η νίκη επί του Εργοτέλη είναι επιτακτική ανάγκη. Εάν χάσει τότε η κατάσταση γίνεται πολύ δύσκολη, ενώ σε ενδεχόμενη ισοπαλία πάμε σε τρελά σενάρια.

Βέροια (32 βαθμοί) 33η: Πανιώνιος (μέσα) / 34η: Αστέρας Τρίπολης (μέσα)

Κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Δυο ματς εντός. Κάνει δυο νίκες και αφήνει τους άλλους να σφαχτούν μεταξύ τους Όλα αυτά με δεδομένο πως ο Απόλλωνας δεν θα πάρει βαθμό στο “Καραϊσκάκης”. Αν συμβεί αυτό αλλάζουν πολλά.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected