Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champion League – Βάλτε τις μπύρες στην κατάψυξη! Έχει ματς σήμερα…

28432bc2358be16afcd5e9f0e83010d1_LΗ φάση των «8» ξεκινάει στο Champions League, με μεγάλα ντέρμπι ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Μπάγερν Μονάχου (21:45, Onsports/Novasports)

Στη φάση που βρίσκεται πλέον το Τσάμπιονς Λιγκ, έχει έρθει η ώρα όχι απλά για δράση αλλά για να ξεχωρίσουν κι οι… άνδρες από τα παιδιά. Τα παιχνίδια στους προημιτελικούς… σοβαρεύουν, το πράγμα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τις ομάδες που δεν έχουν στόχο την κατάκτηση της «κούπας με τα μεγάλα αυτιά» και το καλό για όλους εμάς είναι πως μπορούμε να απολαύσουμε τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές παραστάσεις της σεζόν!

«Ταυρομαχία» στη Βαρκελώνη

Μια από αυτές, αναμένεται να είναι κι η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Καμπ Νου», στον… εμφύλιο της φάσης των «8»! «Μπλαουγκράνα» και «ροχιμπλάνκος» έχουν έτσι κι αλλιώς αρκετά να … χωρίσουν, αφού διεκδικούν και το πρωτάθλημα, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους θα συναντηθούν σε επίπεδο ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Απουσίες υπάρχουν τόσο για τον Μαρτίνο όσο και για τον Σιμεόνε, τους συμπατριώτες που θα βρεθούν κι απόψε αντιμέτωποι.

Η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει τον Βίκτορ Βαλντέζ, που χάνει όλη τη σεζόν λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο, ενώ η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν υπολογίζει στον τραυματία Μανκίγιο και τον τιμωρημένο Ραούλ Γκαρσία. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «ροχιμπλάνκος» δεν έχουν κερδίσει στο «Καμπ Νου» από το 2006 και το 3-1 που είχε διαμορφωθεί με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Τόρες, ενώ σε ατομικό επίπεδο, ο Λιονέλ Μέσι χρειάζεται τέσσερα γκολ ακόμα για να φτάσει τα 71 του Ραούλ και να γίνει πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στη διοργάνωση!

Κλασική ευρωπαϊκή «μάχη»

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μην είναι στα καλύτερά της τη φετινή περίοδο, όμως, το γεγονός ότι αντιμετωπίζει την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και συγκεκριμένα τη Μπάγερν Μονάχου, από μόνο του θα δώσει ένα έξτρα κίνητρο στους «κόκκινους διαβόλους». Οι Βαυαροί δείχνουν να μην… παίζονται αυτό το διάστημα, έχουν ήδη πάρει το πρωτάθλημα και στην Αγγλία ήδη έχει ξεκινήσει συζήτηση για το πώς θα καταφέρουν να φρενάρουν τους όχι και τόσο… συμπαθητικούς Γερμανούς από το να εκδικηθούν για τον τελικό του 1999 με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ο Μόγιες ψάχνει τρόπο να καταφέρει να στήσει την ομάδα του κόντρα στη «μηχανή» των τίτλων που έχουν φτιάξει στο Μόναχο, και στο «Ολντ Τράφορντ» δεν θα έχει δεδομένα στην ενδεκάδα του τον τιμωρημένο Πατρίς Εβρά. Στον αντίποδα, ο Γκουαρντιόλα στο πρωτάθλημα μπορεί να δίνει όσες… ανάσες θέλει, αφού το έχει ήδη πάρει, και ξεκούρασε ποδοσφαιριστές. Ο μόνος που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει η Μπάγερν, είναι ο τιμωρημένος Ντάντε. Η μεγαλύτερη απουσία του παιχνιδιού, όμως, είναι αυτή του Ρόμπιν Φαν Πέρσι για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο Ολλανδός είναι από τους λίγους που θα μπορούσε να προξενήσει προβλήματα στους Γερμανούς…

Όλα τα παραπάνω, πάντως, είναι πολύ πιθανό να φανούν… ανούσια στις 21:45, όταν θα ακουστεί το σφύριγμα για τη σέντρα σε «Καμπ Νου» και «Ολντ Τράφορντ»…

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected