Κατηγορίες
Football League

Καβάλα – Πρόταση για 36 ομάδες!

tsakas1_610x400Αύξηση των ομάδων από 28 σε 36 στη Football League της νέας σεζόν (με 8 ομάδες απ’ τη Γ’ Εθνική) χωρίς να υποβιβαστεί καμία φέτος έχει ζητήσει και εγγράφως η ΠΑΕ Καβάλα

Την Πέμπτη αναμένεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Football League να συζητηθεί αυτή η πρόταση, όπου οι «αργοναύτες» ελπίζουν να περάσει και στη συνέχεια η υπόθεση να προχωρήσει στην ΕΠΟ, προκειμένου να ελπίζει σε εξωαγωνιστική παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Οι προτάσεις της ΠΑΕ Καβάλα στην Football League:

1. Αύξηση των ομάδων από είκοσι οκτώ (28) σε τριάντα έξι (36) από τη σεζόν 2014-2015.

2. Παραμονή όλων των συμμετεχόντων στη σεζόν 2013-2014 για την επόμενη.

3. Άνοδο των έξι (6) πρώτων της Football League 2, όπως προβλέπεται και επιπλέον δυο (2) εκ των έξι (6) δεύτερων των ομίλων της με τη διαδικασία των μπαράζ.

4. Κατάργηση των play offs για τους πρωταθλητές των ομίλων, οι οποίοι να ανεβαίνουν απευθείας στη Super League.

5. Αν υπάρξει δε και επιπλέον θέση ανόδου τότε και μόνο τότε να θεσπιστούν μπαράζ για τους τρεις πρώτους του κάθε ομίλου.

6. Ρύθμιση των χρεών προς ΙΚΑ και Δημόσιο όλων των ΠΑΕ με υπουργική απόφαση σε 120 δόσεις, ώστε να μπορέσουν να αποπληρωθούν τα χρέη, οι ομάδες να είναι ενήμερες και το πρωτάθλημα να διεξάγεται επί ίσοις όροις και όχι να δημιουργούνται ομάδες πολλών ταχυτήτων.

7. Υποχρεωτική παρουσία στο ρόστερ τουλάχιστον πέντε (5) εκπαιδευόμενων ποδοσφαιριστών.

8. Πλήρη επανεξέταση των συνθηκών των εργασιακών σχέσεων μεταξύ των ΠΑΕ και των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Πλήρη επανεξέταση της λειτουργίας των πειθαρχικών επιτροπών της ΕΠΟ, πρώτου και δευτέρου βαθμού.

9. Δημιουργία εμπορικού τμήματος, που θα αναλάβει να δημιουργήσει τις συνθήκες για την καλύτερη προβολή του προϊόντος της Football League εντός και εκτός Ελλάδος με προσδοκώμενο και1/4/2014 Εγγράφως κατατέθηκε η πρόταση της ΠΑΕ Καβάλα στηFootball League ώστε τονέο πρωτάθλημα να διεξάγεται με 36ομάδες (2ομίλους) και ζητούμενο την αύξηση των εσόδων για τη League».

*Kavalagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected