Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Συλλήψεις επτά ατόμων για στημένα!

87f213249420c12812ad02758697f0cf_LΟι αστυνομικές αρχές της Αγγλίας προχώρησαν στη σύλληψη επτά ποδοσφαιριστών μικρών κατηγοριών με τις κατηγορίες για στημένα παιχνίδια.

Ακόμα επτά παίκτες συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές της Αγγλίας για εμπλοκή τους σε στημένα παιχνίδια. Οι ποδοσφαιριστές αυτοί, ανήκουν σε ομάδες μικρών κατηγοριών της βορειοδυτικής Αγγλίας, ενώ πριν από αυτούς, είχαν συλληφθεί ακόμα έξι με την ίδια κατηγορία.

Οι 13 αυτοί ποδοσφαιριστές είναι από ηλικία 18 έως 30 ετών και ανακρίθηκαν από την αστυνομία. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Αγγλίας, οι κατηγορίες είναι για στημένα παιχνίδια και ξέπλυμα χρήματος.

Η έρευνα, ξεκίνησε μετά από αποκαλυπτικά βίντεο που δημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική εφημερίδα Sun όπου ποδοσφαιριστές συμφωνούν με παράγοντες για το στήσιμο αγώνων.

Το πρώτο όνομα ποδοσφαιριστή που βγήκε στη δημοσιότητα, είναι αυτό της Πόρτσμουθ, Σαμ Σοντζέ ο οποίος συμφωνεί να δεχτεί κίτρινη κάρτα με αντάλλαγμα δεκάδες χιλιάδες λίρες. Η Πόρτσμουθ από την πλευρά της, υποστηρίζει πως θα βοηθήσει με κάθε τρόπο τις αρχές και πως δεν έχει καμία ανάμιξη με αυτό.

Ακόμα ένας παίκτης που εμπλέκεται είναι αυτός της Όλνταμ, Κρίστιαν Μοντάνο ο οποίος δεν κατάφερε να δεχτεί κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι της 22ης Οκτωβρίου με τη Γουλβς, αλλά συμφώνησε να το κάνει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια. Τέλος, ο επιθετικός της Μπλάκμπερν, Τι Τζέι Κάμπελ επιβεβαιώθηκε πως είναι ο ένας από τους έξι παίκτες που συνελήφθησαν τον προηγούμενο Δεκέμβριο στις έρευνες αυτές.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected