Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Αιγινιακός – Ο “πρωτάρης” μπροστά σε μια πρόκληση!

DSC_0920“Πρωτάρης” στα πλέι οφ, με νέο σε ηλικία προπονητή, αλλά με πολύ έμπειρους παίκτες και γεμάτο ρόστερ. Αήττητος στην έδρα του. Δεν έχασε ούτε ένα ματς. Οκτώ επιτυχίες, πέντε ισοπαλίες.

Επίσης, μετράει 13 παιχνίδια συνεχόμενα χωρίς ήττα. Όλο το δεύτερο γύρο, δηλαδή. Τελευταία ήττα ήταν στην Καβάλα τον Δεκέμβριο. Έκτοτε “έγραψε” δέκα νίκες και τρεις ισοπαλίες. Το ρεκόρ του ήταν το 14-9-3.

Πολλές ισοπαλίες, πάντως, όπως και τα Χανιά. Επίσης, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο δεύτερο γύρο με 28 τέρματα. Ο Κουτσοσπύρος πήγε τον Ιανουάριο στο Αιγίνιο και έγινε γρήγορα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με έξι τέρματα. Όπως και ο Μανζάνο, που έβαλε τέσσερα γκολ.

Από τις ομάδες στον όμιλο της, έχασε ένα ματς μόνο από τον Ηρακλή! Ο Θανάσης Τόλιος αγωνίστηκε σε όλα τα ματς κάτω από τα δοκάρια. Έκανε ηχηρές προσθήκες τον Ιανουάριο, όπως οι Μπελόν, Κουτσοσπύρος, Γκέσιος, Μανζάνο, Καρλάο και Κωνσταντινίδης. Αυτοί με τους “παλιούς” Τόλιο, Δήμου, Χατζή, Φαμπίνιο, Πέντα, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιο και Σαμαρά διαθέτουν ένα αξιόλογο ρόστερ με ουκ ολίγες επιλογές.

Ο Κώστας Νικολαϊδης τα πήγε περίφημα. Ανταποκρίθηκε τα μέγιστα, κι ακόμη περισσότερο, ως διάδοχος του Χατζάρα, που ξεκίνησε τη χρονιά.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected