Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) – Το Pre Game της 24ης αγωνιστικής

The_Guide_Pregame_for_Twitter

Πρώτη αγωνιστική για τον μήνα Απρίλιο και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής μπαίνει πλέον για τα καλά στην τελική του ευθεία. Εξαιρετικά ρευστή η κατάσταση και στους 6 ομίλους, ωστόσο ο 3ος παρουσιάζει ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά, όπου αρκετές είναι οι ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό. Ας δούμε το ρεπορτάζ, 24 ώρες πριν τις αναμετρήσεις της 24ης αγωνιστικής :

Αχιλλεας Νεοκαισάρειας – Δωτιέας Αγιάς : Πολύ ενδιαφέρον ματς στην Πιερία. Η ομάδα του Αποστόλη Στύλου, που συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί, που την έχει φέρει έναν μόλις βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λαμία, υποδέχεται τους “κόκκινους” του Σωτήρη Αντωνίου, σε μία αναμέτρηση που πρωταγωνιστές είναι οι…απόντες! Αμφότεροι οι τεχνικοί προβληματίζονται από τις πολλές απουσίες, έχοντας μπροστά τους έναν γρίφο για τη σύνθεση της αρχικής ενδεκάδας. Ο Αχιλλέας θα παραταχθεί χωρίς Δημήτρη Κυρτέγο και Κώστα Τζιάμα που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, τους τραυματίες Ηλία Κωτσιαρίδη και Κώστα Καπασακαλίδη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Δημήτρη Τσαγκαράκη και Γιώργου Ουκονόμου. Επιστρέφει ωστόσο ο Βασίλης Νάκας που εξέτισε.

Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Αντωνίου δεν θα έχει στη διάθεση του Σωτήρη Τσιλούλη, Άρη Λώττα και Θανάση Σιμούλη, ποδοσφαιριστές που αποτελούν χρήσιμα “εργαλεία” για το αρχικό σχήμα. Επιστρέφει ο Παναγιώτης Κατσίκης που εξέτισε, σε μία αναμέτρηση που οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

ΑΟ Κύμης – ΑΟ Καρδίτσα : Μόνο νίκη για αμφότερους τους αντιπάλους στο αυριανό παιχνίδι της ανατολικής Εύβοιας. Τα τελευταία αποτελέσματα για την ομάδα του Βαγγέλη Ντόβολη τους έφερε μακριά από την κορυφή και η νίκη κόντρα στους Θεσσαλούς κρίνεται επιτακτική, αν θέλει να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Από την άλλη πλευρά, ο Σάκης Τίκας ζήτησε την υπέρβαση από τους παίκτες του, καθώς μόνο η νίκη ανανεώνει τις ελπίδες για παραμονή. Σε κάθε άλλη περίπτωση και ειδικά αν ο Ρήγας Φεραίος επικρατήσει του Μακροχωρίου, τότε οι “κυανόλευκοι” θα πρέπει να ελπίζουν σε ένα θαύμα για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στην προσπάθεια τους αυτή μάλιστα, απόντες από το αυριανό παιχνίδι θα είναι οι Βαγγέλης Τσιρογιάννης, Δήμος Μεσιακάρης και Γρηγόρης Κεφαλάς, που συμπλήρωσαν κάρτες.

Λευκάδια – Τρίκαλα : Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες χωρίς προφανείς βαθμολογικούς σκοπούς και ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δοκιμάσουν νέα πρόσωπα. Για τους γηπεδούχους ωστόσο είναι και ένα ματς αποδείξεων, καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που κατέκριναν τους ποδοσφαιριστές για την εντός έδρας ήττα με τον Ρήγα Φεραίο και στο αυριανό παιχνίδι θα επιδιώξουν τη νίκη και την καλή εμφάνιση. Μοναδικός απών για τους “κυανόλευκους” ο Αργύρης Μουρατίδης, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ επιστρέφει ο Βασίλης Γιαουτζής. Από την άλλη πλευρά, ο Τάσος Μπεριτζάς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης στην Ημαθία, με τους “κόκκινους” να στοχεύουν στη διεύρυνση του αήττητου σερί στα τελευταία ματς.

Ρήγας Φεραίος – Μακρoχώρι : Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και στο Βελεστίνο, με μονόπλευρο ουσιαστικά ενδιαφέρον καθώς η ομάδα της Ημαθίας δύσκολα να βρεθεί σε κίνδυνο όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία. Εντούτοις, για τους “κυανόλευκους” της Μαγνησίας, η νίκη στο αυριανό παιχνίδι αποτελεί μονόδρομος και θα τους δώσει σημαντικό προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του. Ο Λάκης Μπακάλης, εμφανώς ικανοποιημένος από το “διπλό” στην Ημαθία κόντρα στα Λευκάδια, συνέστησε προσοχή στους παίκτες του, κόντρα στην επικίνδυνη ομάδα (ειδικά εκτός έδρας) του Μακροχωρίου. Απόντες για τον έμπειρο τεχνικό οι Θανάσης Μπλέτσας και Δημήτρης Ριγήνος που συμπλήρωσαν κάρτες ενώ με όλα της τα “όπλα” ταξιδεύει στη Θεσσαλία η Ένωση αλλά και με νέο προπονητή τον Γερμανό Σιαφαρίκα, που αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Λεωνίδα Μπίλη.

δείτε στιγμιότυπα από το παιχνίδι του πρώτου γύρου :

Αχιλλεας Δομοκού – ΑΟ Χαλκίς : Στόχος το “τρίποντο” και στο παιχνίδι του Δομοκού, καθώς αμφότερες οι ομάδες “καίγονται” για τους βαθμούς. Σαφώς πιο δύσκολο το έργο για τους Θεσσαλούς, που με 21 βαθμούς έχουν απομακρυνθεί αισθητά από τη γραμμή του υποβιβασμού και το αυριανό παιχνίδι αποτελεί ίσως το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή. Από την άλλη πλευρά, ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια ΑΟΧ, μεταβαίνει στη Φθιώτιδα με στόχο το “ροζ φύλλο”, που θα τον φέρει σε πλεονεκτική θέση έναντι των ομάδων που ακολουθούν ενώ ταυτόχρονα επιθυμεί “γκέλα” του Ρήγα Φεραίου κόντρα στο Μακροχώρι ώστε να ανέβει πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μοναδικός απών για τον Παναγιώτη Τοκπασίδη ο Γιάννης Γκαράνης, που συμπλήρωσε κάρτες.

Αμπελωνιακός – ΦΑΣ Νάουσα : Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι της βόρειας Θεσσαλίας, με τον ΦΑΣ να θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει σε τροχιά παραμονής. Οι “πράσινοι” του Δημήτρη Καπετανόπουλου έχουν ουσιαστικά αποχαιρετήσει την κατηγορία και από τη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας, μαζί με τον Πυργετό που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Στο αυριανό παιχνίδι, επιστρέφει ο Γιώργος Κομισόπουλος που εξέτισε την ποινή του, κάτι που ισχύει και για τους Δήμο Συμπεθέρη και Μίμη Μπενίσκο για τους “κυανόλευκους. Ωστόσο, ο Γιάννης Κερλίδης θα αγωνιστεί χωρίς τους Γιώργο Γασπαράτο και Βαγγέλη Αβραμόπουλο, που θα εκτίσουν τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές τιμωρίας τους.

δείτε στιγμιότυπα από το ματς του πρώτου γύρου :

Ας δούμε το αναλυτικό πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (μέσα στην παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου) :

Λευκάδια – Τρίκαλα  (0-0)

ΑΟ Κύμης – ΑΟ Καρδίτσα  (2-0)

Ρήγας Φεραίος – Μακρoχώρι  (0-1)

Πυργετός – Λαμία  (2-6)

Αχιλλεας Νεοκαισάρειας – Δωτιέας Αγιάς  (1-1)

Αχιλλεας Δομοκού – ΑΟ Χαλκίς  (1-1)

Αμπελωνιακός – ΦΑΣ Νάουσα  (0-3)

Ρεπό: Μαχητής Τερψιθέας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του 3ου ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected