Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – Η φάση της χρονιάς έγινε χθες στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ! (vid)

OLICΟ Ίβιτσα Όλιτς άνοιξε το σκορ για τη Βόλφσμπουργκ μέσα στο “Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ” στο 34ο λεπτό με πλασέ σε ανυπεράσπιστη εστία, ωστόσο λίγο αργότερα έχασε την ευκαιρία της χρονιάς για να κάνει το 2-0 στην έδρα της Ντόρτμουντ.

Η εν λόγω φάση έλαβε χώρα στο 40ο λεπτό και άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου: Ο Ντε Μπράινε έκανε την παράλληλη μπαλιά από τα δεξιά και ο Κροάτης φορ επιχείρησε να την προωθήσει στα δίχτυα με προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, με τη μπάλα όμως να μην καταλήγει στα δίχτυα με έναν τρόπο… κινηματογραφικό.

Αρχικά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή, με τη μπάλα να επιστρέφει στο πόδι του και από εκεί να καταλήγει εκ νέου στο οριζόντιο δοκάρι, σε μία φάση που κράτησε λιγότερο από δευτερόλεπτο!

Και επειδή το 2-0 δεν έγινε με αυτό τον “μαγικό” τρόπο, οι “λύκοι” τιμωρήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τη Ντόρτμουντ να κάνει την ανατροπή με τους Λεβαντόβσκι (51′) και Ρόις (77′) και να παίρνει τη νίκη που τη διατήρησε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

*sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected