Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ρήγας Φεραίος – Μακροχώρι 3-0

P4060100Το κίνητρο του Ρήγα στο σημερινό παιχνίδι αποδείχθηκε ο καθοριστικός παράγοντας της έκβασης του αγώνα και η ομάδα του Βελεστίνου επικράτησε με το “καθαρό” 3-0 του αγνώριστου Μακροχωρίου. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη αύξησε μάλιστα τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από την 9η θέση και μεταβαίνει στην Αγιά την επόμενη αγωνιστική για ακόμη έναν “τελικό”.

Οι “κυανόλευκοι” ήταν εξαιρετικοί σήμερα, ήξεραν τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και επικράτησαν των “ασπρόμαυρων”, που ταξίδεψαν στη Μαγνησία με νέο προπονητή τον Γερμανό Σιαφαρίκα. Ο νεαρός τεχνικός επέλεξε τον Μάριο Αργυρόπουλο στην αρχική σύνθεση, ενώ δεν μπόρεσε να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Δημήτρη Καφέ, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, Σάκη Γεωργίου που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά και Δημήτρη Βούλγαρη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Το Μακροχώρι μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο εκτός από ένα καλό σουτ του Γιάννη Πιέτρα, δεν ανησύχησαν την εστία του Κεφαλήα. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν σταδιακά την απόδοση τους, πίεσαν τα καρέ του Σταματέλου και με κινητήριο μοχλό τον δραστήριο Άλεξ Ζατσάι, δημιούργησαν αρκετές καταστάσεις στην αντίπαλη άμυνα. Τα δύο γρήγορα γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα, μετά από δύο λάθη της άμυνας της Ένωσης, έδωσαν ουσιαστικά τη χαριστική βολή στους φιλοξενούμενους, με την ομάδα της Θεσσαλίας να αποκτά σαφές προβάδισμα. Με το 2-0 υπέρ του, ο Ρήγας χρειαζόταν απλά να διαχειριστεί την κατάσταση στο δεύτερο μέρος.

Το Μακροχώρι δεν κατάφερε να αντιδράσει στο διάστημα αυτό και παρά την ελαφρά υπεροχή, οι “κυανόλευκοι” κατόρθωσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη κόντρα στους Ημαθιώτες.

Το “φιλμ” του αγώνα

9′ Σέντρα του Τσακαλίδη, ο Πιέτρα στο δεύτερο δοκάρι πιάνει το σουτ η μπάλα άουτ.

18′ Από μπαλιά του Ζατσάι, ο Μπίκας σούταρε για να μπλοκάρει όμως εύκολα ο Σταμετέλος.

28′ Ο Χατζής εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βουραζέρης έπιασε το σουτ, με τη μπάλα  όμως να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

39′ ΓΚΟΛ! Ο Ζατσάι έκανε την ατομική προσπάθεια και το πλασέ, με τον Σαλέπη να μην μπορεί να διώξει σωστά τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή του τέρματος. Έτσι ο Κουβελάς με προβολή έκανε το 1-0.

42′ ΓΚΟΛ!  Ο Κουβελάς έβγαλε τετ α τετ τον Ζατσάι και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-0.

65′ Ο Γουτούλης από μακριά επιχείρησε έξυπνα να… κρεμάσει τον Σταματέλο, με τον τερματοφύλακα του Μακροχωρίου να διώχνει σε κόρνερ την τελευταία στιγμή.

79′ ΓΚΟΛ!! Ο Σπαθής τροφοδότησε τον Κουβελά, ο οποίος αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο με δυνατό σουτ έγραψε το 3-0

92′ Κεφαλιά του Γκίκα μέσα από την μικρή περιοχή στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ, από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος : Κεφαλάς, Γουτούλης, Βουραζέρης, Σπαθής, Κόκκας, Αλεξίου, Χατζής (77′ Γούτσος), Ζενούνι (83′ Τσουκάλης), Κουβελάς, Ζατσάι, Μπίκας (80′ Γκίκα).

Μακροχώρι : Σταματέλος, Ελευθεριάδης, Συμεωνίδης (46′ Σπανός), Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Ηλιάδης Γ. (54′ Μαυρίδογλου), Ηλιάδης Α., Πιέτρα, Αργυρόπουλος (81′ Κοστόπουλος), Τσακαλίδης, Σαρηγιαννίδης.

*με στοιχεία από το asrigasferaios.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected