Κατηγορίες
Αθλήματα

Χάντμπολ – Ευρωπαϊκά… συγχαρητήρια στην ΟΧΕ

68bb93da778a3d2c1ca8d6cbf57a3c33_LΣυγχαρητήρια επιστολή και την επίσημη αναφορά έλαβε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ η ΟΧΕ για την διοργάνωση του Τσάλεντζ Τρόφι που διεξήχθη στη Λάρισα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Στην επιστολή που υπογράφεται από τον Πρόεδρο Ζαν Μπριό και τον Γενικό Γραμματέα Μάικλ Βίντερερ, η EHF συγχαίρει την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος για την διοργάνωση τονίζοντας αφενός ότι, η ενημέρωση που είχε από τις ξένες αποστολές ήταν εξόχως θετική και αφετέρου ότι η διοργάνωση αυτού του τουρνουά σε μια περιοχή όπου είναι αναδυόμενη στο χάντμπολ χωρίς προηγούμενη χαντμπολική κουλτούρα και εμπειρία, αποτελούσε μια πρόκληση την οποία η ΟΧΕ έφερε άριστα σε πέρας.

Στην 18σελιδη αναφορά της EHF γίνονται αναλυτικές περιγραφές και σχόλια για όλους τους επιμέρους οργανωτικούς τομείς του τουρνουά (διαμονές, μεταφορές, γήπεδο, αγωνιστικό, προβολή, τελετές, σεμινάριο, κλπ) για τους οποίους η ΟΧΕ λαμβάνει ιδιαίτερα υψηλά θετικές αποτιμήσεις.

Στην ίδια αναφορά η EHF ευχαριστεί την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τους τοπικούς φορείς καθώς και ονομαστικά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην διάρκεια του Τσάλεντζ Τρόφι».

«Παρακαταθήκη και ικανοποίηση»

Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Παντελής Χατζηιωάννου δήλωσε: «Παρότι ο αθλητισμός στην χώρα μας απαξιώνεται και η πολιτεία αδυνατεί να προσφέρει ακόμα και τις βασικές του ανάγκες, το χάντμπολ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι κρατάει ψηλά την σημαία της πατρίδας μας στο εξωτερικό, πραγματοποιώντας υψηλού επιπέδου διοργανώσεις. Τα συγχαρητήρια της EHF και των ξένων αποστολών αποτελούν για εμάς μεγάλη παρακαταθήκη και ικανοποίηση των προσπαθειών μας για προβολή του ελληνικού χάντμπολ στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα».

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected