Football League

Football League – Ψαχνά για Super League στα Χανιά!

b4bca2e5ee957c94f5b76e70f66d5d41_LΜε το… δεξί μπήκε στα πλέι οφ ο Ηρακλής Ψαχνών, καθώς απέδρασε με το πολύτιμο «διπλό» από τα Χανιά με 1-0, χάρη σε εκπληκτικό τέρμα του Τσιμόντζι.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, με τα Χανιά να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Ηρακλή Ψαχνών να ψάχνει τις αντεπιθέσεις. Ωστόσο οι δύο τερματοφύλακες δεν χρειάστηκε να επέμβουν πολλές φορές.  Η πιο… συγκλονιστική στιγμή του πρώτου μέρους ήταν η σύγκρουση των Τζανή και Μαραγκουδάκη που δεν βρήκαν μπάλα, αλλά τα κεφάλια τους τσούγκρισαν.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός βελτιώθηκε, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να γίνουν πιο απειλητικοί και ο Βασιλόγιαννης με τον Πάγκαλο είχαν κάποιες καλές στιγμές. Ο Ηρακλής συνέχισε να κυνηγά τις αντεπιθέσεις και ο Μπουμάλ είχε κάποιες επικίνδυνες φάσεις. Στο 76’ όμως ο Τσιμόντζι με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1, «παγώνοντας» τα Χανιά. Στο υπόλοιπο του αγώνα οι Χανιώτες προσπάθησαν, αλλά χωρίς επιτυχία, να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Οι παίκτες του Θωμά Γράφα διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι και απέδρασαν με το «διπλό».

Χανιά : Θεοδωρόπουλος, Χατζηησαΐας, Μανωλάς, Παγώνης, Πυθαρούλης, Πότσι, Πάγκαλος, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (80’ Βαλλιάνος), Μαραγκουδάκης (67’ Λουκίνας), Σκάρος (75’ Μπουντόπουλος)

Ηρακλής Ψαχνών : Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Καλαϊτζίδης (26’ Μπακομήτρος), Τζανής, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Μπουμάλ, Ντελέκος (80’ Οχάντζα), Γκμπαγκουιντί, Σταματής (67’ Κρητικός)

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected