Football League

ΑΟ Χανιά – Και πάλι εκτός ο Παπατζίκος

xaniaFasi_610x400

Στα Χανιά δεν έχουν χρόνο για… δάκρυα μετά την ήττα από τον Ηρακλή Ψαχνών και στρέφουν άμεσα το βλέμμα τους στην κυριακάτικη αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιήθηκε πρωινή προπόνηση την Πέμπτη και μετά το τέλος της, ο Μουράτ Σεροπιάν ανακοίνωσε την 18άδα η οποία είναι η ίδια ακριβώς με το ματς κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών και θα αναχωρήσει το βράδυ της Πέμπτης με προορισμό το Ιόνιο. Οι ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν με την αποστολή θα προπονούνται καθημερινά με τον Γιάννη Μπακόπουλο.

Γνωστά έγιναν και τα αποτελέσματα από τις μαγνητικές του Αλέξανδρου Παπατζίκου και του Σωτήρη Τσάτσου μετά και την εξέταση τους από τον Ιατρό Κυριάκο Κακαβελάκη. Ο Αλέξανδρος Παπατζίκος έχει ένα αιμάτωμα στην έσω κεφαλή του τετρακέφαλου και γι’ αυτό τον λόγο κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρει στα δυο επόμενα παιχνίδια και να ακολουθήσει ειδική θεραπεία τις επόμενες ημέρες. Ο Σωτήρης Τσάτσος έχει μια φλεγμονή τον τένοντα του προσαγωγού και θα ακολουθήσει και αυτός ειδική θεραπεία τις επόμενες ημέρες.

Έτσι, η αποστολή έχει ως εξής: Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Μανωλάς, Γκούμας, Πότσι, Βασιλόγιαννης, Βαλλιάνος, Πάγκαλος, Σκάρος, Μπουντόπουλος, Μαραγκουδάκης, Λουκίνας, Ρίζος, Καμπλιώνης, Ζντράβγκοβιτς, Τσατσαρής.

*mikriliga.org

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected