Κατηγορίες
Διάφορα

Αθλητικές Ομοσπονδίες – Αύξηση στην επιχορήγηση!

unnamed_1Το θέμα συζήτησης δεν ήταν άλλο από τη δραματική μείωση της επιχορήγησης των αθλητικών Ομοσπονδιών, που ανακοίνωσε προ μερικών εβδομάδων η πολιτεία, ενώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν και θεσμικά θέματα που ταλαιπωρούν τις ομοσπονδίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με την κίνηση Σαμαρά, τα ποσό του συνολικού προϋπολογισμού θα φθάσει στα επίπεδα του 2013, όταν είχαν δοθεί περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ. Κι αυτή η έκτακτη επιχορήγηση θα δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, είτε πριν ή μετά το Πάσχα.

Αυτό που τόνισε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος προς τον πρωθυπουργό, είναι ότι από τα 11.5 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν τα χρήματα που θα έπαιρναν για το 2014 οι Ομοσπονδίες, το μεγαλύτερο μέρος, 9.5 εκατ. περίπου, απαιτούντο για τις λειτουργικές δαπάνες.

Παράλληλα τονίστηκε στον Σαμαρά ότι παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον ελληνικό αθλητισμό, παρατηρήθηκε αύξηση 30% περίπου στον αριθμό των νέων αθλητών κι αθλητριών.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Πέμπτης (10/4) ο Σπύρος Καπράλος σε έκτακτη συνάντησή του με τους προέδρους των Ομοσπονδιών στην ΕΟΕ, προχώρησε σε ενημέρωση της συνάντησής του με τον Αντώνη Σαμαρά.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected