Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σωτήρης Αντωνίου : “Το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς”

d8ffe94777a2898fe1745ce41dcd0e41_L

Ο τεχνικός των Λαρισαίων επισήμανε πως χρειάζεται συγκέντρωση και προσοχή από το πρώτο λεπτό, ενώ σημαντική βοήθεια θα είναι και η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο.

«Αγωνιστικά βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και είναι σημαντικό. Προσπαθούμε να δούμε κι αυτό τον αγώνα ως ένα ματς όπως τα υπόλοιπα, αλλά ξέρουμε ότι πρόκειται για έναν αγώνα με ιδιαιτερότητες. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο υπάρχει και το πρέπει, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, ξέρουμε ότι ο αντίπαλος θα το χαρακτήριζε τελικό, ισχύει, αλλά από αυτόν τον τελικό εμείς πρέπει να βγούμε νικητές. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου, να είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος του αγώνα. Δεν φοβούμαστε τον αντίπαλο, όπως και κάθε αντίπαλο στην έδρα μας, είμαστε καλύτεροι και θα κατακτήσουμε τους 3 βαθμούς από αυτό το παιχνίδι ώστε να βάλουμε τις βάσεις να μείνουμε στην κατηγορία. Ο φίλαθλος κόσμος της Αγιάς αποτελεί για μας τον 12ο παίχτη, θα δώσει βροντερό παρών όπως κάνει πάντα και θα πανηγυρίσει μαζί μας ίσως την ποιο σημαντική νίκη στο πρωτάθλημα αυτό», ανέφερε ο Αντωνίου.

Στα αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Τσιρογιάννης και Τσιλούλης, ενώ τραυματίας είναι ο Γούτος. Στον αντίποδα, επιστρέφουν στη διάθεση του Δωτιέα οι Λώττας και Σιμούλης.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected