Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αμπελωνιακός – Μαχητής Τερψιθέας 0-4

ampelo-maxitis1Περίπατο στον Αμπελώνα έκανε ο Μαχητής Τερψιθέας καθώς επικράτησε με 4-0 του Αμπελωνιακού.

Ο Αμπελώνας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς και απείλησε μόλις στο 4ο λεπτό με τον Ρόκκα το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Μπρέλλας. Στο 8ο λεπτό ο Ρόκκα έπειτα από πάσα του Συκιώτη έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε και πάλι στην αγκαλιά του Μπρέλλα. Στο 13ο λεπτό ο Μπίκος βρήκε τον Ρόκκα που έπιασε το μονοκόμματο σουτ για να στείλει την μπάλα άουτ. Στο 16ο λεπτό ο Μαχητής στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι ευτύχισε να σκοράρει. Σέντρα από τα δεξιά ο Πατσιαβούρας και ο Κρεββατάς με κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Στο 27ο λεπτό ο Κρεββατάς βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του αποκρούστηκε από τον Τρούκη. Στο 34ο λεπτό το σουτ του Νικούλη από μακρινή απόσταση κατέληξε άουτ. Στο 40 λεπτό ο Μαχητής πήρε προβάδισμα δύο γκολ στο παιχνίδι. Ο Πατσιαβούρας εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου, γύρισε στον Κρεββατά που δεν τελείωσε καλά την φάση αλλά πριν η μπάλα περάσει άουτ ο Νικούλης την έστειλε στα δίχτυα για να γράψει το 0-2 σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο σκόρερ προέρχονταν από θέση οφσάιντ.

Στο 43ο λεπτό ο Λιλολάρι σέντραρε από τα δεξιά και ο Πατσιαβούρας με ωραίο κατέβασμα και σουτ έστειλε την μπάλα να περάσει πάνω από τα δοκάρια. Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους που βρήκε τους «μπλε» μπροστά στο σκορ με 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαχητής είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Στο 48ο λεπτό ο Πατσιαβούρας τροφοδότησε ωραία τον Νικούλη που έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 58ο λεπτό ο Μαχητής έκανε το 0-3. Ο Νικούλης σέντραρε από τα αριστερά, ο Τρούκης έβγαλε το σουτ του Πατσιαβούρα αλλά στην επαναφορά ο Κρεββατάς έστειλε ανενόχλητος την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 63ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν στο σκορ. Ο Κακαβίτσης κέρδισε την μπάλα στο κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έφτασε απέναντι στον Μπρέλλα που του είπε «όχι». Στο 69ο λεπτό είχαμε το ομορφότερο γκολ του αγώνα. Ο Πατσιαβούρας από δεξιά έστειλε με εξωτερικό φάλτσο την μπάλα στα δίχτυα και αφού η μπάλα βρήκε και το αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 79ο λεπτό παραλίγο να είχαμε και αυτογκόλ στο ματς αφού μετά από σέντρα του Κρίτσα ο Γκαμπέτας προσπάθησε να γυρίσει με το κεφάλι στον Τρούκη αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυνόμενους. Αυτή ήταν η τελευταία καλή στιγμή του ματς που βρήκε νικητή τον Μαχητή που αύξησε τις ελπίδες του για παραμονή στη κατηγορία.

Από τον Αμπελώνα ο μόνος που ίσως ξεχώρισε ήταν ο Γκαμπέτας ενώ από τον Μαχητή που ήταν πολύ καλός στο αμυντικό κομμάτι πολύ καλοί πέραν από τους σκόρερ του παιχνιδιού ήταν οι Κυριάκος και Παγκαρλιώτας.

Αμπελωνιακός: Τρούκης, Μαυρίδης (Αλεξανδρής), Τζιαρτζιάνης, Πολύζος, Κομισόπουλος, Χατζούλης, Νάστας (Βασιλειάδης), Μπίκος, Γκαμπέτας, Ρόκκα, Συκιώτης (Κακαβίτσης)

Μαχητής Τερψιθέας: Μπρέλλας, Λιλολάρι, Παγκαρλιώτας, Αθανασίου, Μπουροζίκας, Κρίτσας, Νικούλης, Μολάς (Παυλόπουλος), Πατσιαβούρας (Μαλάκος), Κυριάκος (Τσιτουρτζής), Κρεββατάς

*rockngoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected