Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Πήρε άριστα στη φιλοξενία της Φερεντσβάρος!

Διαβάζουμε στο trikala-imathias.blogspot.gr

Την ομάδα των Βετεράνων της Θρυλικής Φερεντσβάρος, φιλοξένησε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων. Ξεχωριστή μέρα για την ομάδα μας, αλλά και για το χωριό μας. Υποδοχή της Ουγγρικής αποστολής το πρωί της Κυριακής, καφέ στο αναψυκτήριο, ξενάγηση στο κοινοτικό κατάστημα, στην κεντρική πλατεία, στο παλιό και νέο Δημοτικό Σχολείο, στα γραφεία του Λαογραφικού Συλλόγου ”ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ”, στην εκκλησία, στο Γυμνάσιο, Νηπιαγωγείο, κ.λ.π. Το μεσημέρι γεύμα σε ταβέρνα, στη συνέχεια βόλτα στους κεντρικούς δρόμους του χωριού, και στις 4.00 στο γήπεδο.

Στις 5.00 οι ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό συνοδευόμενες από τα παιδιά της Ακαδημίας μας, καταχειροκροτούμενες από τους φίλους και φίλες της ομάδας και του ποδοσφαίρου, που κατέκλυσαν τις κερκίδες. Ακολούθησε όμορφη και συγκινησιακή τελετή παρουσίασης των ομάδων και ανταλλαγή αναμνηστικών. Κεντρικό πρόσωπο φυσικά ο συγχωριανός μας και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μας Χρήστος Κασνακίδης που ζει στην Ουγγαρία.

Στη συνέχεια ποδοσφαιρικός αγώνας των Βετεράνων της Φερεντσβάρος με την σημερινή μας ομάδα (1ο ημίχρονο) και με την ομάδα των Βετεράνων μας (2ο ημίχρονο). Για την Ιστορία: ”ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 1 – 0

Μετά το τέλος του αγώνα, όσοι αγωνίστηκαν πριν λίγες ώρες και 200 περίπου φίλοι και φίλες απόλαυσαν μια υπέροχη μουσικοχορευτική βραδιά στην ταβέρνα ”ΛΕΝΟΣ”, με τους Ούγγρους φίλους μας να κλέβουν την παράσταση με το κέφι τους και τις χορευτικές τους ικανότητες.

Συμπερασματικά ήταν μια καταπληκτική γιορτή, σε μια από τις ωραιότερες ίσως εκδηλώσεις που έγιναν στο χωριό μας. Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου πάλι τέτοια εποχή…

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected