Super League 1

SKODA Ξάνθη – Το scouting σε πρώτο πλάνο

b50aa90f8cb1d07d757e92305f068ee2_LΟ Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του παρακολουθούν στενά το… μίνι πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής λόγω του επικείμενου μπαράζ

Μπορεί να απέφυγε τις 2 τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και τον απευθείας υποβιβασμό στη Football League αλλά θα πρέπει να διατηρηθεί σε αγωνιστική εγρήγορση καθώς επίκειται το μπαράζ που θα κρίνει την παραμονή. Ο λόγος για την Ξάνθη που τερμάτισε 16η και θα περιμένει τον τρίτο των πλέι οφ της Β’ Εθνικής τον οποίο θα αντιμετωπίσει τον Ιούνιο στο ματς ο νικητής του οποίου θα είναι τη νέα σεζόν στη… μεγάλη κατηγορία. Έτσι, οι ιθύνοντες των Ακριτών έχουν επιδοθεί σε έναν «κατασκοπευτικό αγώνα» προκειμένου να έχουν μια σαφή εικόνα για τους πιθανούς αντιπάλους.

Μάλιστα με δεδομένη την βαθμολογία στα πλέι οφ της Football League δεν μπορούν μέχρι στιγμής να γίνουν προβλέψεις για τις ομάδες που θα παλέψουν για την τρίτη θέση κάτι που σημαίνει πως ο Νίκος Κεχαγιάς και οι συνεργάτες του είναι αναγκασμένοι να παρακολουθούν από κοντά σχεδόν όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected