Γ Εθνική / Τοπικά

Μουδανιά – Δυσοίωνο το μέλλον για την ομάδα του Χαραλαμπίδη

pappas_0

Μια ανάσα από την άμεση επιστροφή στο τοπικό Χαλκιδικής είναι πλέον τα Μουδανιά, που συνέλεξαν μόλις ένα βαθμό στα κρίσιμα παιχνίδια με Άρη Ακροποτάμου, Εθνικό Αγιονερίου και Ορφέα Ελευθερούπολης. Η απόσταση από τη θέση σωτηρίας αυξήθηκε και πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε ακόμα και το απόλυτο πιθανότατα δεν θα αρκέσει στον ΠΟΜ.

«Και με 5Χ5 θα πάμε 42 βαθμούς. Είναι πιθανό να πέσουμε σε ισοβαθμία. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους, μήπως τελικά πέσουν είτε 4 είτε 7 ομάδες αντί για 8. Αλλιώς ξέρουμε ότι ουσιαστικά έχουμε ήδη υποβιβαστεί. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση και ήδη ετοιμάζω έκθεση με εισηγήσεις στη διοίκηση, για τη νέα χρονιά στο τοπικό» σχολίασε ο τεχνικός των κυανόλευκων, Απόστολος Πάππας.

Τα Μουδανιά τις προηγούμενες μέρες έχασαν με 2-1 σε φιλικό από τον Απόλλωνα Αρναίας, ενώ θα κυνηγήσουν την επάνοδο στις νίκες την Κυριακή, εντός έδρας με τον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου. Εκτός μάχης για τους Χαλκιδικιώτες θα μείνουν οι τιμωρημένοι Σερέτης και Φωτιάδης και οι μόνιμοι τραυματίες Χάρης Χαραλαμπίδης και Γιώρης.

*dokari.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected