Κατηγορίες
Basket

Ευρωλίγκα – Το Pre Game των σημερινών αγώνων

0f8dc32d5e860b2241fddab57af58945_L

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκονται οι παίκτες του Παναθηναϊκού οι οποίοι είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ για να πάρουν το «διπλό» που θα τους δώσει το εισιτήριο για το Final 4.

Η μεγάλη στιγμή λοιπόν, έφτασε και οι «πράσινοι» απόψε (7 μ.μ., Novasports 2, Onsports, Γιόβτσιτς, Ρίζικ, Λοτερμόζερ) στο «Universal Sports Hall» θα κάνουν τα πάντα ώστε να ολοκληρώσουν την ολική επαναφορά στη σειρά των πλέι οφ. Στα τελευταία δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες του Φραγκίσκου Αλβέρτη έκαναν αυτό που έπρεπε, με συνέπεια να φτάσουν στην επικράτηση.

Μέχρι τώρα μάλιστα, η ομάδα του «τριφυλλιού» στους τρεις από τους τέσσερις προημιτελικούς έχει αποδείξει πως γνωρίζει τον τρόπο για να ξεπεράσει το εμπόδιο των Ρώσων, αρκεί να εφαρμόσει κατά γράμμα το πλάνο του τεχνικού επιτελείου, κάτι το οποίο θα επιδιώξει να κάνει και στον πέμπτο αγώνα. Αυτό που μένει τώρα είναι να αποτελειώσουν την «αρκούδα» απόψε μέσα στο «σπίτι» της! Το σημαντικό για τον Αλβέρτη είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και όλοι είναι… φτιαγμένοι για να πάρουν την πρόκριση.

88b94c176b2999958a69623caa110325_L

Οι Πειραιώτες δεν σκοπεύουν να καταθέσουν το στέμμα τους στο «Palacio de Deportes de la Comunidad de Madrid». Απέναντι στο συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο, στον πέμπτο προημιτελικό αγώνα τους για τα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας, θα ψάξουν τη νίκη που θα τους δώσει το «εισιτήριο» της πρόκρισης στο Final Four του Μιλάνο και το δικαίωμα να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στο «Mediolanum Forum» (16-18/05). Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν την απόλυτη ανατροπή, πανηγυρίζοντας και τρίτη διαδοχική επιτυχία απέναντι στους υπερόπτες, αλλά και πανίσχυρους φέτος στην Ευρώπη, Ισπανούς.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν υποστεί μόλις τρεις ήττες φέτος στην Ευρωλίγκα, με την τελευταία -στη «Zalgirio Arena» από τη Ζαλγκίρις Κάουνας- να είναι… προαποφασισμένη, ώστε να πέσουν στα προημιτελικά πάνω στον Ολυμπιακό. Για αυτή την επιλογή τους θέλουν να τους τιμωρήσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης, που αξίζουν το σεβασμό από όλους τους αντιπάλους. Η αποστολή έφθασε χθες (24/04) με πτήση τσάρτερ στην ισπανική πρωτεύουσα, με το Γιώργο Μπαρτζώκα να παίρνει μαζί του όλους τους παίκτες του. Με το ίδιο αεροπλάνο ταξίδεψαν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα με μεσημεριανό χαλάρωμα (25/04, 13.30), με τον 48άχρονο τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Εξάλλου, ακόμα και ο Στράτος Περπέρογλου αισθάνεται πλέον καλά κι έτοιμος να προσφέρει ποιοτικά λεπτά συμμετοχής. Κανονικά θα αγωνιστεί και ο προερχόμενος από τραυματισμό, Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος δεν έχασε ούτε το προηγούμενο ματς στο ΣΕΦ παρά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν στους προσαγωγούς. Διαιτητές σήμερα (25/04) στον «τελικό» της Μαδρίτης θα είναι ο ο Σέρβος Μιλιβόγε Γιόβτσιτς, ο Γερμανός Ρόμπερτ Λοτερμόζερ και ο Πολωνός Γιάκουμπ Ζαμοΐσκι.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected