Κατηγορίες
Football League

Football League – Επιμένουν στην πρόταση να μην πέσει κανείς!

unnamed_3

Το ΔΣ της Football League κατά την σημερινή (24/4) του συνεδρίαση επικύρωσε την βαθμολογία για τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα…

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο ζητείται να μην υποβιβαστεί καμιά ομάδα από το φετινό πρωτάθλημα και το επόμενο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με 34 ομάδες (δύο όμιλοι των 17) και όχι με 28 (14 σε κάθε όμιλο) όπως προβλέπεται.

Υπενθυμίζεται ότι οι ομάδες που υποβιβάζονται είναι Αστέρας Μαγουλας, Γλυφάδα και Βύζας Μεγάρων από τον Νότιο Ομιλο και Βατανιάκος, Καβάλα και Αναγέννηση Γιαννιτσών από τον Βόρειο Όμιλο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε συνάντηση των ομάδων που υποβιβάζονται παρουσία του προέδρουν της “μικρής λίγκας” Σπύρο Καλογιάννη με συνεργάτες του προέδρου της ΕΠΟ κ. Σαρρή όπου ετέθη το ζήτημα, με την απάντηση να είναι ότι το θέμα δεν μπορεί να περάσει από ΔΣ αλλά θα μπορούσε να συζητηθεί στην ΓΣ της ομοσπονδίας που θα γίνει στις αρχές Ιουνίου.

Το συγκεκριμένο σχέδιο που είχε συζητηθεί σε προγενέστερο ΔΣ της Football League δεν επηρεάζει τις ομάδες πρέπει να ανέβουν από την Γ Εθνική<

Πάντως η στάση της ΕΠΟ να μη το περάσει από το ΔΣ δείχνει ότι διοίκησή της δεν αξιολογεί την πρόταση ως σοβαρή.

Παράλληλα στο ΔΣ συζητήθηκε η εισήγηση της Ε.Ε.Α. για αποκλεισμό Γλυφάδας και Αστέρα Μαγούλας  στην περίπτωση όμως της Μαγούλας επειδή είναι ΤΑΠ η υπόθεση θα πάει στην ΕΠΟ.

*soccerplus.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected