Κατηγορίες
Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 1-0

a5cc55097ae2689f6ca600f15bb99a72_LΜε τέρμα του Κοροβέση στο 74’ ο «Άγιαξ της Ηπείρου» πήρε τη φιλική νίκη με 1-0, ενώ οι παίκτες της «βασίλισσας του Βορρά» σημάδεψαν δυο φορές τα δοκάρια των Ηπειρωτών

Υποδεχόμενος τη Βέροια στο Πανηπειρωτικό στάδιο των Ιωαννίνων ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να πάρει τη… φιλική με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να τα βάζουν με την ατυχία τους.

Στο 71’ η «βασίλισσα του Βορρά» βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ αλλά το σουτ του Καλτσά έδιωξε αρχικά ο Σωτηρίου με την μπάλα να βρίσκει στη συνέχεια και στο οριζόντιο δοκάρι. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Κοροβέση στο 74’ να πλασάρει ψύχραιμα τον Καντιμοίρη για το 1-0. Οι παίκτες του Ντόστανιτς έφτασαν κοντά στην ισοφάριση 9 λεπτά αργότερα αλλά το δυνατό σουτ του Όστοϊτς έξω από την περιοχή βρήκε ξανά στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ που πήρε τελικά τη νίκη. Τέλος, οι δυο ομάδες ανανέωσαν το… ραντεβού τους για την Τετάρτη (30/4) στη Βέροια, όπου θα λάβει χώρα νέο φιλικό στις 17.30.

ΠΑΣ Γιάννινα : Σωτηρίου, Αυγενικού, Λίλα (33′ Βίλα), Κρητικός, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Στρούνα, Γιάκος, Νάκος, Μουσκάι, Κίτσου.
Έπαιξαν και οι: Σωτηρίου, Αυγενικού, Ντάσιος, Μπέριος, Μιχαήλ, Βίλα (60′ Καμπέρης), Κοροβέσης, Τσάβες, Ιωάννου, Σονγκό, Κυβελίδης.

Βέροια : Λόπεζ, Αποστολόπουλος, Ουνγιαλίδης, Τζιμογιάννης, Βεργώνης, Σισοκό, Όστοιτς, Μπαργκάν, Μάνος, Ίσμαελ, Κομόλοφ.
Έπαιξαν και οι: Λόπεζ (59′ Καντιμοίρης), Αποστολόπουλος, Ουνγιαλίδης, Σισοκό (60′ Αμαραντίδης), Όστοιτς, Μάνος, Κομόλοφ (61′ λ. τρ. Μεληκιώτης), Καλτσάς, Ντόγος, Βέρτζος, Μπάρμπας.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected