Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΕΚ – Η μεγάλη επιστροφή ξεκίνησε!

ce527a7d73f47fc2a408e2d9e83add5c_L

Ειδικών συνθηκών ήταν η φετινή σεζόν για την ΑΕΚ. Οι πρωτόγνωρες καταστάσεις στην 3η κατηγορία, δεν την επηρέασαν ιδιαίτερα, καθώς στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, έδειξε την ανωτερότητά της, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι άσχημες βραδιές για την Ένωση.

Εντέλει, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, κατάφερε να φτάσει αρκετά νωρίς στην άνοδό της στη δεύτερη κατηγορία μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Κηφισιάς στη Ριζούπολη.

Έτσι, θα κάνει τα πλάνα της για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου θα τη βρει αρκετά διαφορετική και στη δεύτερη κατηγορία. Στην τελευταία της χρονικά αναμέτρηση απέναντι στην Κηφισιά, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε με δίκαιο τρόπο τη νίκη με 2-0.

Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για τους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 17’ με τέρμα του Τζανετόπουλου, που ήταν και το πρώτο του στη φετινή σεζόν. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Δέλλα κράτησε τον έλεγχο και είχε σημαντικές ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ.

Αυτό, ήρθε στο 36’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόβα, ο Ντακόλ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έκανε το 2-0 το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ είχε σωρεία ευκαιριών για να πετύχει και τρίτο γκολ, και ως είθισται στα παιχνίδια της, έχασε ακόμα ένα πέναλτι, το ένατο στη φετινή σεζόν, με τον Ντακόλ να στέλνει την μπάλα άουτ.

*onsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected