Κατηγορίες
Football League

Ζάκυνθος – Λόγια του αέρα από τους Ιταλούς!

c21f3e2cf79275e5d87d1f88a807a263_L-630x378Στα λόγια η βοήθεια των Ιταλών επιχειρηματιών στη Ζάκυνθο. Η διοίκηση της Ζακύνθου κάνει αγώνα δρόμου για να τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες απέναντι στους ξένους παίκτες, που έχουν απομείνει στο νησί και δεν έχουν αναχωρήσει για τις πατρίδες τους.

Συγκεκριμένα, στη Ζάκυνθο παραμένουν οι Αργεντινοί Ότα, Τορεζάνι, Χιράλδο, αλλά και οι συνεργάτες του Τζιανλούκα Κολονέλο, για τους οποίους η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να πληρώσει, παρά το γεγονός ότι οι Ιταλοί επενδυτές ήταν αυτοί που είχαν επωμιστεί το… βάρος των συμβολαίων τους και όφειλαν να έχουν τακτοποιήσει τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν.

Μάλιστα, πληροφορίες του Flnews αναφέρουν ότι και οι υπόλοιποι ξένοι, οι οποίοι ήδη έχουν αναχωρήσει για τις πατρίδες τους, έχουν εξοφληθεί από τη διοίκηση της Ζακύνθου και όχι από τους Ιταλούς. Οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι χολωμένοι με τους Ιταλούς επιχειρηματίες, καθώς η συμφωνία έμεινε στα λόγια. Όπως υποστήριξε στέλεχος της Ζακύνθου, οι Ιταλοί δεν έχουν τηρήσει ούτε το ¼ της συμφωνίας που έγινε τον Σεπτέμβριο.

Οι υποσχέσεις τους αποδείχθηκαν φρούδες, η μόνη τους συνδρομή ήταν η καταβολή χρημάτων για να εκδοθούν τα δελτία των ξένων παικτών, ενώ από τότε έχει κλείσει ο τραπεζικός λογαριασμός της Ιταλίας.

Πλέον, deal με τους Ιταλούς δεν υφίσταται, τη στιγμή που η διοίκηση τηρεί σιγή ιχθύος και προσπαθεί να βρει λύση για τα τεράστια προβλήματα που έχουν προκύψει, όπως τα έξοδα διαμονής τους και των εισιτηρίων επιστροφής τους στις πατρίδες τους.

*arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected