Α-Β-Γ Εθνική

Τρίκαλα 2011 – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας 1-1 (photos)

Με ισοπαλία στα Τρίκαλα ολοκλήρωσαν το φετινό τους ταξίδι στη Β Εθνική, τα κορίτσια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας. Οι “πράσινες” παίζοντας εξαιρετικά καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, θα μπορούσαν να φύγουν με το “διπλό” από τη Θεσσαλία, ωστόσο τα δοκάρια αλλά και η εκπληκτική τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Χαρακοπούλου σταμάτησαν τις προσπάθειες των παικτριών του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

Στο πρώτο μέρος, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Αγροτικό να εμφανίζεται πιο απειλητικός στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή ευκαιρία σημειώθηκε στο 36′ όταν η Γιαννούλα αστόχησε από κοντά, ενώ τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Λισγάρα να μην σημαδεύει σωστά. Η μεγάλη όμως ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου χάθηκε για τις φιλοξενούμενες, όταν η Σπυριδωνίδου έφυγε στην κόντρα, η Χαρακοπούλου έκανε την έξοδο κόβοντας προσωρινά, στην επαναφορά όμως η πρώτη σκόρερ του πρωταθλήματος δεν κατάφερε σε κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αγροτικός μπήκε πιο δυνατά και επέβαλε τον ρυθμό του. Μάλιστα καταγράφηκαν τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, τόσο με την Παπαδοπούλου στο 63′ που έχασε ανεπανάλληπτο τετ-α-τετ αλλά και δύο φορές με την Σπυριδωνίδου που σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, τα Τρίκαλα κατάφεραν στο 78′ να μπουν μπροστά στο σκορ, με την Λάσκου να καταφέρνει από πλάγια να νικήσει την Κανελλάκη, κάνοντας το 1-0.

Τελικά οι προσπάθειες των κοριτσιών από την Ημαθία ευοδώθηκαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και συγκεκριμένα με την Παπαδοπούλου, η οποία με εύστοχο πλασέ από κοντά ισοφάρισε για τον Αγροτικό.

Συνθέσεις

Τρίκαλα 2011 : Χαρακοπούλου, Τζιώρα (65′ Παπαδημητρίου), Λάσκου, Χύμα, Παπακώστα, Γιαννούλα, Λισγάρα (83′ Ευθυμίου), Γιουβρή, Γεραγόρη, Πούλιου (52′ Χατζηκυριακού), Λουλέ.

Αγροτικός Αστέρας : Κανελλάκη, Στρίμπα, Πολονίδου, Δρενοβιάδου, Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Τσαγκαλίδου, Κωνσταντινίδου, Ντούσκα, Σπυριδωνίδου, Παπαδοπούλου.

*φωτ. από trikalasportiva.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected