Κατηγορίες
Τουρνουά - Φιλανθρωπικοί Αγώνες

3ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού – Η κλήρωση, οι καλεσμένοι και ο μεγάλος χορηγός!

cebacebbceb7cf81cf89cf83ceb7Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (30/4) η διαδικασία των συμμετοχών στο 3ο Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού, που θα διεξαχθεί φέτος στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου, που ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Βέροιας για τις ανάγκες της διοργάνωσης.

Μίας διοργάνωσης που με τη δική σας αγάπη, έχει γίνει πλέον θεσμός και αποτελεί σημείο αναφοράς κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Οι αγώνες ξεκινούν την Δευτέρα 5 Μαϊου 2014 και το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την κλήρωση που θα διεξαχθεί σε λίγη ώρα (19.00), από την οποία θα προκύψουν οι όμιλοι της πρώτης φάσης. Σε κάθε περίπτωση, το σύνολο των ομάδων για κάθε γκρουπ αλλά και το σύστημα διεξαγωγής γενικότερα, θα προκύψει κατά τη διάρκεια της αυριανής διαδικασίας.

Η κλήρωση της Παρασκευής 2/5 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Βέροιας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (2ος όροφος), που ευγενικά μας παραχώρησε η αρμόδια επιτροπή. Οι ομάδες που συμμετέχουν υποχρεούνται να στείλουν τουλάχιστον έναν εκπρόσωπο, καθώς θα αναφερθούμε τόσο στη διαδικασία όσο και σε επιμέρους ζητήματα που αφορούν τους κανονισμούς σάλας αλλά και στο τι πρέπει να προσέξουν οι ομάδες στη φετινή διοργάνωση, που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί σε κλειστό.

Οι επίσημοι καλεσμένοι

Με ιδιαίτερη τιμή θα υποδεχθούμε την Παρασκευή δύο καταξιωμένες κυρίες στο χώρο τους, οι οποίες θα μας βοηθήσουν στη διαδικασία της κλήρωσης. Ο λόγος για την Κατερίνα Γαϊτάνου, την πρώτη γυναίκα προπονήτρια ποδοσφαίρου στην Ημαθία (τεχνικός της Βέροιας Κ10) και αθλήτρια η ίδια του χάντμπολ. Επίσης, παρούσα να είναι και η πρώτη σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Σούλα Σπυριδωνίδου η οποία μάλιστα θα αγωνιστεί στο φετινό Τουρνουά, με την πρώτη αμιγώς γυναικεία ομάδα στα τρία χρόνια ύπαρξης των διοργανώσεων, την “Άχνη & Κανέλα”.

Ο μεγάλος χορηγός

Οι διοργανωτές, έχοντας ως βασικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη οικονομική επιτυχία του 3ου Τουρνουά 5×5 Κοινωνικού Σκοπού, πέτυχαν τη συμφωνία με μία επιχείρηση που θα αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης και θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα πριν την έναρξη της διαδικασίας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected