Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Ανακοίνωση για ΑΕΚ

DSC_0681Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο ”ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου” και ώρα 5 μ.μ., προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου και των 2 ομάδων και προς αποφυγή ταλαιπωρίας του, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, ανακοινώνει τα κάτωθι:

1.  Οι οπαδοί (οργανωμένοι και μη) της ΑΕΚ θα προσέρχονται εντός του γηπέδου αποκλειστικά από την πίσω θύρα του γυμναστηρίου (αριστερά της θύρας εισόδου των αθλητών), όπου και θα λειτουργεί εκδοτήριο για την εξυπηρέτησή τους.  Για τον λόγο αυτό, ο χώρος στάθμευσης μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο θα διατεθεί για την εξυπηρέτηση των λεωφορείων και ΙΧ της φιλοξενούμενης ομάδος (αριστερά από την κεντρική πύλη εισόδου στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου).

2.  Σημειωτέον ότι όλα τα λεωφορεία ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσουν την πρώτη είσοδο όπως έρχονται από Βέροια προς Μακροχώρι για την είσοδό τους στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου, καθώς η δεύτερη είναι χαμηλή και μη προσπελάσιμη από λεωφορεία.

3.  Οι οπαδοί του Φιλίππου Βέροιας και οι λοιποί φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα θα προσέρχονται εντός του γηπέδου από τη γνωστή θύρα εισόδου του κοινού.  Ο χώρος στάθμευσης που θα διατεθεί σ’ αυτούς είναι ο χώρος μπροστά από το παρακείμενο γήπεδο ποδοσφαίρου (δεξιά από την κεντρική πύλη εισόδου στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου).

4.  Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 8 ευρώ.

5.  Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι δωρεάν.

6.  Η είσοδος για ανέργους τιμάται 5 ευρώ (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη κάρτας ανεργίας εν ισχύ).

7. Επισημαίνουμε ότι απαγορεύεται αυστηρά η ύπαρξη αναπτήρων, κερμάτων, καπνογόνων και όποιων άλλων αντικειμένων θεωρούνται επικίνδυνα για τη διεξαγωγή του αγώνα.  Επίσης, ενημερώνουμε όλους τους φιλάθλους ότι η προσέλευσή τους πρέπει να γίνει τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ώστε η είσοδός τους να είναι έγκαιρη και χωρίς προβλήματα.

Πεποίθησή μας είναι ότι θα γίνει ένας αγώνας μέσα σε αθλητικά πλαίσια, αντάξιος της ιστορίας και των καλών σχέσεων των δύο σωματείων.  Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας να προσέλθει στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας την φετινή σαιζόν για να χαρεί μια γιορτή και να ανταμείψει με το χειροκρότημά του τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την άκρως επιτυχημένη παρουσία τους στο πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ  ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ λόγω του έντονου ενδιαφέροντος του κοινού για αγορά εισιτηρίων, εν όψει του αγώνα με την ΑΕΚ (Σάββατο 3/5 και ώρα 17:00 στο ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας») ανακοινώνει ότι θα υπάρχει προπώληση εισιτηρίων την Παρασκευή 2/5 και το Σάββατο 3/5.

 ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΑΕΚ 

Συγκεκριμένα, όποιος ενδιαφέρεται να προμηθευτεί εισιτήριο θα πρέπει να μεταβεί στο κατάστημα OXETTE που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου 7 στη Βέροια (τηλέφωνο επικοινωνίας: 23310 – 60977).

–         Τα εισιτήρια του αγώνα τιμώνται 8 ευρώ.

–         Η είσοδος για τα παιδιά ως 10 ετών είναι δωρεάν.

–         Η είσοδος για ανέργους τιμάται 5 ευρώ (απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη κάρτας ανεργίας εν ισχύ).

Για όσους θέλουν να προμηθευτούν το εισιτήριο από το χώρο του γηπέδου τους ενημερώνουμε ότι η πώληση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 15:00.

*Δελτίο Τύπου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected