Κατηγορίες
K20 - K17 - K15

Βέροια Κ20 – Πανθρακικός Κ20 1-2

377612_10200704029108270_257541536_n“Μαγική” εικόνα το σημερινό ματς της Κ20 της Βέροιας, που ηττήθηκε στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου από την αντίστοιχη του Πανθρακικού με σκορ 1-2. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου ήταν καλύτερη για 90 λεπτά, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως οι Θρακιώτες ήταν πιο αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και κατάφεραν να “ξεκολλήσουν” από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, όπου πλέον βρίσκεται ο Πλατανιάς.

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής, η “Βασίλισσα” παρουσιάστηκε πολύ επιθετική και κατάφερε από το πρώτο λεπτό να πάρει τα ηνία του αγώνα. Υστερούσαν όμως στην τελική προσπάθεια και παρά τις πολύ καλές προϋποθέσεις σε αρκετές περιπτώσεις, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να νικήσουν τον σταθερό Θυμιανίδη. Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια τελικά με το ισόπαλο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ρίσκαραν περισσότερο, πίεσαν από το πρώτο λεπτό, τα δοκάρια όμως της ομάδας από την Κομοτηνή σταμάτησαν τις προσπάθειες των επιθετικών της “Βασίλισσας”. Σαν να μην έφτανε αυτό, σε μία πολύ καλά οργανωμένη αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Μίλκα (57′), κόντρα στην ροή του αγώνα.

Μάλιστα, οι “πράσινοι” κατάφεραν να προκαλέσουν εκ νέου ψυχρολουσία στους γηπεδούχους, όταν ο Κόσκολος στο 61′ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, σε μία ακόμη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων.

Στη συνέχεια και με το υπέρ τους 2-0, οι Θρακιώτες αμύνθηκαν μαζικά, οι γηπεδούχοι ρίσκαραν ακόμη περισσότερο, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 86′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τακίδη, σε ανατροπή του Λουμάνι μέσα στην περιοχή. Στα εναπομείναντα λεπτά, παρά την υπερπροσπάθεια των γηπεδούχων, το σκορ παρέμεινε στο 1-2 με τη Βέροια να παραμένει στην 13η θέση και τους 34 βαθμούς.

Συνθέσεις

Βέροια Κ20 : Σουροβίκης, Κατσούλης (65′ Λουμάνι), Τακίδης, Νικολαϊδης, Παπαγεωργίου (80′ Σιμόνι), Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιαννόπουλος, Ρογγότης, Στασινόπουλος (46′ Καλλίνης), Αλιατίδης.

Πανθρακικός Κ20 : Θυμιανίδης, Λειβαδιώτης, Μουζασβίλι, Μητρούσης (46′ Τσανακτσόγλου), Θωμάς (84′ Καγιάογλου), Ψάλτης, Κούτρας, Μανδήλας, Κόσκολος, Φασουλής, Μίλκας (58′ Δημητριάδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected