Κατηγορίες
Football League - Super League 1

Πειραϊκός – Αυτός είναι ο γεννημένος το…millenium που θέλουν όλοι!

49d2d5792959398d6fd6a6d9ca6e1f15_LΓεννημένος το 2000 και ύψος 1.83. Αμυντικός μέσος με επιθετικές τάσεις που αγωνίζεται στον Πειραϊκό. Ο Άγγελος Μουρελάτος είναι ένα… κέντρο μόνος του.

Κόβει, ράβει, δημιουργεί, σκοράρει. Δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος από την κατασκοπία μεγάλων ομάδων. ΑΕΚ και Ατρόμητος τον είδαν και τους γυάλισε για τα καλά. Με τους «κιτρινόμαυρους» έκανε ήδη προπονήσεις στα Σπάτα και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Απασχολεί τους ανθρώπους του δικέφαλου και γίνονται κινήσεις για τον κλείσουν ως μια σημαντική επένδυση για το μέλλον. Μόνο που και στο Περιστέρι ο 14χρονος αρέσει και μάλιστα πολύ. Οι υπεύθυνοι των Ακαδημίων τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές και τρίβουν τα χέρια τους για το λαβράκι που φαίνεται να βρήκαν και δεδομένα τον θέλουν. Που θα καταλήξει ο νεαρός ασός; Θα φανεί προσεχώς. Βλέπετε δεν υπάρχει μόνο ελληνικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο παίκτης έχει και γερμανικά μάτια πάνω του. Ο Μουρελάτος τα περασμένα Χριστούγεννα δοκιμάστηκε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ στην κατηγορία της ηλικίας του και τους… έβγαλε τα μάτια. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι οι Γερμανοί ενθουσιάστηκαν τόσο με τις προοπτικές και τις δυνατότητε που έχει ο νεαρός παίκτης και ουσιαστικά του άφησαν ανοιχτή την πόρτα τους για να… μετακομίσει μόλις ενηλικιωθεί!

πηγή

error: Protected